Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ocekivati od mostarske policije. Kad su bile demostracije su se svoju hrabrost dokazivali. Posto se radi o huliganima sa desne strane, oni gledaju slijepo i ne reaguju.
Jesu viole ona skupina koja je zapalila pola Сарајевa ???????
U Mostaru je policija toliko jadna u natezanju sa šakom huligana da je to postalo smješno - praktički te mogu zatući dok te ovi prate - nikada niko ni dana zatvora nije dobio, a bude barem 10ak sranja godišnje! Go figure...
A ja juce kad sam rekao da Zrinjski ima najgore navijače opalise mi bruku minusa, eto vam sad dokaz za to.
Cigani s dna kace, malo im što su kupili plasman u Ligu prvaka i što su igrali utakmicu na stadionu koji nije njihov!
@columbia - Ozbiljno pitanje - kako možeš živjeti sa ČINJENICOM da tvojim venama teče krv tvojih mrskih neprijatelja, Turaka? Ili misliš da su begovi koristili kondome tokom spolnog odnosa sa tvojom prabakom? Očekujem ozbiljan odgovor. Hvala PS - identično pitanje ide na tvoje ostale profile, sve dok mi ne odgovoriš.
Hajd' sto je krstas nego pritom i pesko. Livo da mapri...whoaghahhhha
I baš oni kamenuju čiji poslanik je rekao da ne uzimaju prvi kamen u ruku
Stoka i to stoka balkanska i nikad nista drugo necemo biti. Na tribinama brazilskih stadiona sjedili su i Argentinci i Brazilci i Holandjani i Arapi, na hiljade njih, pa su ljudi uzivali u fudbalu i niko nikog nije pipnuo. A nas kretena, jel se skupi vise od 20, nastaje belaj i razlog za mrznju. Nije ni cudo sto nas svijet gleda tako kako gleda.
...jbg, kamenjarima su i slovenci srbi :)))
Commie koliko ja znam ako nasa "evropska" braca nekog ne mirisu pored Srba i muslimana to su Slovenci... :).
Sukob unutar EU, to nas ne interesuje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)