Nasilje se nastavlja
0

FOTO / U Mostaru kamenovan autobus posuških franjevaca

Sarajevo-x.com
U subotu navečer, 17. oktobra, u 19,05 sati, u Mostaru je kamenovan autobus „Posušje bus“ iz Posušja. Grupa mladića iznenada je s kamenicama u ruci izletjela iza zgrada u ulici koja vodi od parkirališta Franjevačke crkve prema Bulevaru, javio je našoj redakciji fra Mario Knezović iz Posušja. U autobusu su se nalazili članovi Frame - Franjevačke posuške mladosti.

Fra Mario Knezović svjedoči da su se u tom trenutku kretala dva autobusa „Posušje bus“ u kojima su bili članovi posuške franjevačke mladosti – Frame. Prvi autobus nije pogođen, dok je drugi pogodilo nekoliko kamenica od kojih je razbijeno zadnje bočno staklo.

Nakon odlaska s mjesta napada uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice Mostar. Niko od putnika – framaša nije povrijeđen, tako da su se, nakon policijskog uviđaja, putnici istim autobusom uputili prema Posušju, kazao je fra Mario Knezović

Izjavu službeniku policije su dali vozač Željko Bago i voditelj Frame fra Mario Knezović. Inače, tog dana je u Mostaru održan festival duhovne muzike – Framefest.