Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda ce se ukazati nakon 3,4 godine!!!
Pojavila se gospa. Pojavice se i ona... :)
NAREDNI ČLANAK, UKAZALA SE ŠKOTLANĐANKA.....E JESU I OVI ŠKUTORI MAJSTORI SVAKA IM ČAST ŠTA JE ONO IZMISLILO, ČUJ GOSPA SE UKAZALA HAHAHA I JOŠ KUPILI ONU FLUORESCENTNU S EBAYA PA SE I ONA JAVLJALA SVJETLEĆI U MRAKU HAHAHA KOJI IDIOTI
Otkad znači biti idiot imati milijun turista godišnje, kretenu?
E to ti je to moja gospodjo kada dodjes na brdoviti balkan i kreces se bez pratnje, nis trebala vjerovati da ce te nesto nadnebesko voditi kroz sume
A valjda Britanska drzavljanka?
Ma to se ona samo ukazala na brdu
Najjaci biznis svih vremena. Trebali smo i mi reci da smo vidili kako Djed Mraz leti sa jelenima preko Alipasina.
neko se ukaže, neko nestane..
ima samo jedno logicko objasnjenje i to je vanzemljaci!
Ovo je božiji znak.
Sad će se ona ukazati u Livnu.
"Ne pravi sebi lika ni obličja bilo čega što je gore na nebu, ili dolje na zemlji, ili u vodama pod zemljom. Ne klanjaj im se niti im služi." (Biblija, Knjiga Izlaska, 20:4-5)
Kršćani čitaju i prate Bibliju isto koliko i muslimani Kur'an. Slijepe i nepismene ovce prate instituciju bolesnih vjerskih službenika umjesto da slijede BOŽIJU UPUTU!
Božje upute ne postoje, postoji realnost
ukazalo se njima da je tu bila, zena vidjena u sarajvu...
Da nije I ona otisla da se oblaksa pa zavrsila kod Puljica.
Molim mog sina jedinca BiH Praaak-a nek se potrudi s svojim jaranima da pogleda da se gospođa nije slučajno zagubila u Čitluku.
MArija je uzela za slugu..
Ova bogorodica pravi maher...