Obezglavljen i ostavljen
6
U Hadžićima brutalno ubijen pas
Komentari (281)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Monstrumi, fuj, fuj !! Da Bog da se raspadali, ko god da je ovo uradio !
Nazalost. Zivotinjama nije mjesto na ulicama gradova. Ljudi rade medju sobom i gore zlocine od ovog a kamo li prema zivotinjama. Uklonite zivotinje sa ulica na ovaj ili onaj nacin, spasite i njih i nas.
Bože dragi, jesam budala, gluho doba a ja mahnitam.
Uvijek se govorilo da nije vlast za I3aliju, jer ne zna taj upravljati. Musliman je uvijek bio dobar sluga, a los gospodar. Ne treba vam uraditi nista, jer sve cete vi sami sebi napraviti kada otjerate ostale od sebe. Kada ostanete sami, prepusteni samima sebi, ne znate upravljati i sve gradove u kojima ste vecina i imate vlast vec ste pretvorili u blatnjave kasabe sa nepismenim stanovnistvom, upravo onakve kakve je Austrougarska zatekla kada je dosla u Bosnu. Vasi ljubljeni okupatori kojima ste se tako podanicki priklonili platili su Austrougarskoj da vas zadrzi da vas ne vode sa sobom kad su se povlacili u Tursku. Ni oni vas nisu cijenili, sto se vidilo i kasnije u toku rata tretmanom muslimanskih izbjeglica koje su stavili iza zice u Kirklareli kao zivotinje! Jadni ste kada ne mozete podnijeti istinu o svojem podanickom mentalitetu koji vas vuce u blato tamnog vilajeta gdje god vas se ostavi same sa sobom...
a mozda i ovi iz avu-mau i slicinh vlashkih organizacija sami zakolju kojeg psa da bi dobili publicitet. vlasima nikad vjerovat.
a sta reci,.... baaliyska posla,....opet
de se pohvali da imas psa od 65 kg, glavna si faca
Klanje je najbezbolnija smrt...
Treba ih sve poklati , kad oni napadaju ljude to nije zalosno. Ovo sve trba mrtvo biti
nevjerovatno.. ovaj isto tako moze covjek ubiti
ti koji si to uradio da sam te vidio kojim slucajem vjeruj mi da bi ti presudio na licu mjesta i bez iti malo gnijeva bi te odlezao...
Ćeri draga, nije dovoljno samo znati da je pas onaj što zakopava kosku, pa je poslije nađe, a čak pogrešno o biologiji i ponašanju pasa naučiti iz Diznijevih filmova. Kada zaradiš svoju prvu platu, i pokušaš je razvući na mjesec dana, shvatićeš da ni Dizni 11.000 pasa lutalica ne bi mogao nacrtati a kamoli zbrinuti u tobožnjim azilima. Vidjela si koliko je muke imao oko 101 kera, i dan-danas se taj izmišljeni podvig prepričava. Azil za 11.000 pasa lutalica samo u jednom gradu nisu u stanju napraviti ni Njemačka, Japan i Amerika zajedno.
Porucila bih neobrazovaim i neinformaisanim ljudima da ne komentarisu ovakve niti bilo kakve clanke,jer izvaljuju tolike nebuloze da mi je prosto muka!Kao prvo,NIJEDNO UDRUZENJE,UKLJUCUJUCI I AV-MAU NE DOBIJA NIKAKVA SREDSTVA Za ONO STO RADE,POGOTOVO NE OD DRZAVE.Ne znam kako neko moze lupetati takve gluposti.Druga stvar,PAS NIJE PTICA ,TE SA JEDNAKOM LAKOCOM MOZE PRONACI HRANU I USRED ZIME ISPOD SNIJEGA(sjecate se,pas je onaj sto stalno zakopava kost u veoma duboke rupe,pa ih posllije vadi i jede).IZ TOGA PROIZILAZI DA PSI NE POSTAJU"AGRESIVNI ZIMI,JER NE MOGU PRONACI HRANU." A onom ko je ovo uradio ,zelim da zavrsi na isti ovaj nacin i to,po mogucnosti,da mu neki pas uradi istu stvar.A ovima sto ga ovdje podrzavaju ,da taj isti bolesnik danas-sutra naleti na njih i jos malo usavrsi svoje vjestine.Amin
AMA VOZ GA JE PREGAZIO NAJVJEROVATNIJE I NIJE JEDINI NEKA IH TA KUJA PAUNOVICEVA VODI SEBI SVE U KREVET DA NE NAPADAJU NAROD PO HADZICIMA,STALNO NAPADAJU NAROD SA KESAMA A NIKO NE PRIJAVLJUJE POLICIJI......
@v, a ja tebe projklinjem sada i tebe i tvoju djecu i uzu ti i dalju familiju. Od raka ćete poumirati a mi cemo se smijati. Naravno i djecu cemo ti dovesti da gledaju kako umires u mukama. Selam.
Djecu proklinju stare napaljene kučketine kojima je prošao voz za udaju pa sada polno opće sa kerovima.
uzas zivi..ali zasto ti isti iz tih av-maju cuko mac udruzenja ne odg na pozive i zasto su ti isti u ilijasu odnijeli kuju koja se tek okotila a ostavili 13 kucica da starih par dana da uginu..i sutra ce reci da je narod uzas...zasto to rade?zasto trose drzavni novac a nista ne rade????