Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suljo Vukovic je pobjego na vrijeme, jer ga je Bakir Izetbegovic obavjestio šta se sprema ;) pozdrav raji u Gradačcu i mom velkom prijatelju Fatmiru Okanovicu, U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH ! ! ! !
Ja kad sam viddio 250 specijalaca sa fantomkama i puskama u cijelom gradu bio sam iznenađen i to WTF izraz lica. Bravo nek rade svoj posao.Jos jedan veliki plus je to sto je naredba za akciju dosla direktno iz sarajeva, ovi nasi u u Gradačcu nisu imali pojma o akciji. Da su znali ista, niko ne bi bio uhapsen svi bi se razbjezali. Bivsi nacelnik policije u gradačcu Nurija je bio umijesan u poslove sa Kuduzom i ostalom mafijom.Ceso puta je vidjan na ruckovima po restoranima sa Elvirom.I njega treba hapsit.Prije 2 mjeseca je smijenjen i odma ovakva velika akcija, nema ko da siti iznutra. A mogu mislit kako ce bit inspektoru gosp.Arnautovicu sto je uhapsen, u zatvoru, zajedno sa svojim kriminalcima koje je poslao u zatvor, haha ima da ga guze. Eh eto toliko od jednog Gradačačanina, i još jednom bravo za akciju, dosta su kuduzi i ostala mafija pravili probleme i unistavali nam omladinu.Samo mi je zao sto je Suljo Vukovic aca. Talijan pobjegao....vjerovatno dojava iznutra.
e moa ruto (sajo) dali te cuju e moj sajo ([email protected]) znace oni za ovo a nebi ti bio u kozi
znam ih ja sve licno.100 % krivi
imena molim vas. hocu da vidim ima li jednog kojeg ja poznajem
hapsite ujkane iz donje tramosnice, kriminalci i pol
samo osam malo brate ..malo
BRAVO.... SAMO NAPRIJED... IZA RESETAKA ST.O.KU I NA.RKO.MANE
Hapsi ili budi uhapsen