Policija utvrđuje uzroke
0
U garaži na Grbavici izgorio Mercedes
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odkud ti znas da nije dao sadaku, mozda je tebi trebao dati pa mu auto ne bi izgorilo? Gledajuci u auto ne bih rekao da se radi o nekom bogatom gradjanu naseg grada, jer mozda si ciljao na takav komentar jer se spominje mercedes.
Vatrogasci su u kratkom roku bili na mjestu događaja i ugasili požar, dok je Mercedes u potpunosti izgorio.pa koji su onda k...c gasili
@@RVI Pa diviš kakav je čovjek, kada samo zlo misli drugome i stalno traži da mu se \"udijeli\", samo djabale, to su mu sdHA-ovci obećali, zlatne (besplatne) kašike, samo daj, daj, za par godina nosanja puškice on bi do kraja života da bude na državnoj \"sisi\", MAAAARRRRRŠŠŠŠŠ! Nije ga Dragi Bog bez razloga učinio RVI-em! To se divi po \"čehri\" dotičnoga!
Je*o oca , pa ovi sa sarajevo-x preko stele zavrsili osnovnu, tekst ko zagonetka
automobil u potpunosti izgorio a vatrogasci su brzo reagovali i ugasili pozar????
...a sta je to sa uskim de nam ti reci ?
niko ne zna sta to sijaaaaaaaaaaa
i hebote mercedes, ja mislio stvarno mercedes kad ono..... :(
Dobro jutro Sarajevo...
ovo je nekome zagradio garazu pa mu ovaj ostavio poruku.
e pasa moj, da si nekom dao sadake 10KM, a toliko ih gladuje, mozda ti se nebi ni desilo
....da su samo dvoja garazna vrata zahvacena
kako Mercedes...Ja sam mislio da samo Renault gori...