Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://www.youtube.com/channel/UClLNLSPkigWyZFE2ULzCjDw evo te famozne bombe
Rijec je o zaostalim eksplozivnim napravama i ne znam cemu ti komentari o ponizavanju Kaknja,dragi Njujorcani nisam vas prepoznala!!!
kolko je kila bureka u Kaknju ?
iz pouzdanih izvora saznajemo da je bombu bacio bivsi clan Klixa Jasenko Korjenic jer mu se ucinilio da je u jednoj lokalnoj birtiji ugledao Fedju Krvavca, inace Fedja mu je i dan danas duzan objektiv koji na crnom trzistu kosta dvije milje maraka
Zasto ne date komentare za Salihovica...pisete da je uveo cenzuru a evo uvodite i vi...ili je ovo placenonaruceni text
Klix u borbi za klikove zaposlenih u tužilaštvu. :D
bravo @virus1 režim na Režim slobodi težim bez kinte bez veze - kuda da bježim nisam baš gladan al nikada sit i šta bih jadan - ležim i kvit
Strava u badakhšhanskoj provinciji.
Hahaha uvijek pokupim najvise dislajkova kada spomenem ove afganistanske provincije.
A sto su zabranili komentare na članak: Glavni tužilac Tužilaštva BiH Goran Salihović u tu instituciju uveo cenzuru najvišeg nivoa ????
JEL GILE ŽIV?
Evo ga, pije lozu sa mnom.
živjeli,eto i mene