Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
konacno normalne tuce bez rokanja i bocanja...
dje nece, pola grada na dzanku i gandzi, to se ne zna vise ni ko koga udara
dobar je ovaj mrtve!061 522126 jeli validan oglas !
da zna srbadija skim se netreba igrati !
sta ce dvojca se nisu mogla nositi sa jednim momkom ! jos su ga tjeli autom zgazit ! otac i sim ! neka si im dao treba kad se frajerisu po mahali !
bojka brate sta bi
Pogresan izvijestaj mupa momak ima ubod ostrim predmetom u predijelu stomaka kao i slomljenu ruku .sto se tretira kao pokusaj ubistva neko iz mupa daje nepotpune imformacije.
Manijaci dobili batine hahahahaahah ponovo ! Hajde pi.kice hočetel još ! HAJDE NA ŠAKE PONOVO AKO SMIJETE :) hahahahahahah NOŽEVI VOZDRA
Ako ima slicnih mangupa da i .e.bem mrtve nazovite broj 061522126
hajd bar je na šake bilo :D
Bojka mangup slomljeni!
hoce oni mangupa glumit ^^
Ništa novo u Sutjesci ispred Queen-a. Svaki dan bude belaj. Opušteno ljudi :))
Pa za sta ce bolan protestovati ? Da protestvuju jer se neki momci potukli ? HAHAHHAHHAHA e ne mogu da vjerujem, kakvih sve gl.u.p.a.n.a ovdje ima !!
Gdje su sad svi oni silni \"nezavisni\" jebivjetri iz nevladinog sektora da protestuju Betmenu Niksiću. Ah da, zaboravih sad je SDP na vlasti pa ovo vako trebi i bas je cool. Kad bolje razmislim ovo mora da je Dodikovo maslo.
bolje ovako na sake, nego oruzje koristiti :) Pozz
@dodik,ti si baš ono primjer visokog,zgodnog,svjetloputog plavušana,ma jado pogledja onu vašu grand produkciju,pa pogledaj malo stanovnike,šabca,kruševca,valjeva...