Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve bi to stimalo da je covjek pravoslavne vjeroispovjesti,ali ne on je "islamske" vjeroispovjesti i ne nije mu to prvi put. Al za ovo 2.35 e to mu je sigurno prvi put
Cure gledaju i komentiraju sto bi rekle Mostarke
Nije on pio, nego popravljao rezervoar i ona ga para pukla .... CCcccc jbm ti robiju pa sta da covjek radi pijanoj matoroj drtini....
Poslati u penziju, pobice budala djecu.
ništa novo
"_Policija u Doboju lišila je slobode 66. godišnjeg vozača autobusa, za koga je alkotestiranjem utvrđeno da je u pijanom stanju prevozio đake." Strašno! Iako nije napravio nikakvu havariju na cesti, treba ga kazniti i oduzeti mu doživotno vozačku dozvolu kao potencijalnom ubici. U rukama je imao djećije živote. I sa 66 godina ne bi trebao vršiti ovako odgovoran posao, nego biti u penziji sklonjen daleko od tuđih života koje je ugrožavao.
Mašala, sa 2.35 ja ne bi znao kvačilo naći, očigledno ima iskustva za vožnjom u ovom stanju. Pitam se je li poslodavac svjestan kakvog šofera imaju. Šta bi bilo da se desila neka nesreca i da je neko djete poginulo ? Koga onda kazniti, samo šofera ili i firmu koja daje da akloholičari voze školsku djecu ? Ako djeda ne dobije makar 3 mjeseca zatvora onda je stvarno sramota.
ono kad te dignu sa slave da razvozis :D