Jedno dijete preminulo
18

U današnjoj nesreći kod Mrkonjić Grada osmomjesečna beba životno ugrožena, otac prebačen u Beograd

S. Š.
Ilustracija (Foto: E. M./Klix.ba)
Ilustracija (Foto: E. M./Klix.ba)
Na magistralnom putu Banja Luka -Jajce, u mjestu Crna Rijeka danas je došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj je povrijeđeno šest osoba, među kojima i osmomjesečna beba dok je otac, zbog teškog stanja, hitno transportovan u Beograd.
Osmomjesečna beba, povrijeđena u današnjoj saobraćajnoj nesreći u Crnoj Rijeci, životno je ugrožena i priključena je na aparate za mehaničku ventilaciju, dok je otac zadobio više povreda i transportovan je u Urgentni centar Srbije, rečeno je večeras Srni u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

U UKC-u su precizirali da je otac zadobio tešku povredu grudne aorte i desne natkoljenice, prelom desnih rebara te lijevog bubrega, a osmomjesečna beba teške povrede glave i prelom natkoljenice.

Kako javlja Srna, 23-godišnja žena zadobila je povredu ramena i dijagnostika je još u toku.

Iz UKC-a su naveli da je petogodišnje dijete zadobilo prelom nadlaktice te je smješteno u Kliniku za dječiju hirurgiju, a četvorogodišnje dijete prelom rebara i povredu desnog bubrega i smješteno je u Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju.

"Dijete uzrasta oko dvije godine je, uz sve napore doktora, podleglo povredama", naveli su iz UKC-a Srpske.

Teška saobraćajna nesreća, u kojoj su povrijeđeni muškarac, žena i četvoro djece, dogodila se danas na magistralnom putu Banjaluka-Јajce, u mjestu Crna Rijeka.

U saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila u 13:45 sati učestvovali su putničko vozilo Peugeot, kojim je upravljao R.S. (19) iz Bosanske Gradiške i teretno vozilo Scania, za čijim upravljačem je bio državljanin Sjeverne Makedonije N. M. (55).

Tjelesne povrede zadobio je vozač Peugeota, njegova supruga i četvoro maloljetne djece, od kojih je jedno od posljedica povreda preminulo u UKC-u.