Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš me čudi, inače u Sarajevu svi oprezno voze i nisu bahati.
Samo drakonske kazne( npr. tucanje kamena u kamenolomu ), mogu stoku seljačku pripitomiti i možda , kažem možda , naučiti gradskom ponašanju i normalnim životu. PS nisam siguran postoji volja da se donesu pravi zakoni za ovakve i slične prestupnike , pošto i oni koji bi ih donijeli pripadaju istoj grupaciji ( seljakluk svuda oko nas).
Pa još malo tucaće kamen, a i neće moći kupovati ni voziti vozila njmanje pet godina! i Naravno prisilni rad!
Lj udi niste svjesni sta i kolika sila mala moze da utice na prevrtanje automobila.Bilo avuto od 500 3000 kila.Brzina nije uopste toliko vazna,vaznoje kakose ponasas i usta udaris na putu itd.NEMOJTE MISLITI NITKO NEZNA STAGA SUTRA CEKA ..
...šta kažu klixadžije, "jurio velikom brzinom"? ...jel, i zaustavio se 8,5 metara dalje...
"_Usljed velike brzine kojom se vozilo kretalo porušen je i semafor." Kažu da je luđak jurio brzinom metka. Jedino mi je drago da osim njih nije niko drugi stradao! Više mi je žao semafora nego njih. Ustvari njih mi uopće nije ni žao. Bagra neodgovorna, nadrogirana i pijana!!!! Stoka!
zar moze fiat brzo voziti
Parkirao ga na krov.
Ništa lično, ali treba i ovo znati
Mozda se vracao pjan kuci i semafor skocio na njega
Slab mu doskok bio.
nije ovo vozilo
Game over
Napio se gore u onom satoru pive za 5 KM pa glumio M.Schumahera....kasno skonto da U2 picerija desno
Ma kad je onaj iz "Zmajevog gnijezda" polomio curu i prošao bez optužnice ovi će se izvući bez zapisnika - ako su iz "uglednih" porodica.
sad ocekujte ludnicu sa ovim pojeftinjenjem goriva
Ljudino morel se vozit na krovu
Usao u sporet i lagano vatru nalozio...debil