Osumnjičeni lišen slobode
0
U Bijeljini ubijen dvadesetogodišnji mladić
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da je gledao barem jednu epizodu CSI miami, las vegas ili new york , naucio bi da nakon pocinjenog zlocina mora da sakrije dokaze u tom slucaju pusku kakav papak
Gadite mi se...ko god da likuje na necije ubistvo ili samoubistvo, kao da ga je on licno ubio. Bog vam dao pameti!
-1
Jos jedan uobicajeni dan u smrdskoj...mi vlasi smo genocidasi koji ne znaju drugacije...
Nije moguće , pa oni nemaju oružje jer su ga zakopali ispod štala ili su ponovo obavili \"podjelu\" da pomognu braću na Kosovu.
nije otisao sa puskom na vrata, nego je ubio u SVOM stanu! citaj malo
Jel bila slatka zuta ili roza pilula na sabahu? :-) \"isla.mofob is.l.ama\" - oplakah hahahahahahaha
Nigdje veze, lik se spremio i u 2h otisao sa puskom na vrata... Da ga je...es nije tu sve cisto...
tata spalio Dzenku.....al je napravio, svaka mu cast...
Dobro je ako je srblje medjusobno se pokokalo...to je bitno...odmah mi je slatka na sabahu...mrzim i tvrdim da jos vise mrzim sve mrzitelje i islamofobicare islama...
sto owdje ima iskomplexiranih likowa u p.m. Na swakom clanku nadju nesto za prepucawanje :s
BOLJI DIO BOSNE I HERCEGOVINE !! Ubistvo, paljevine ,vjesanje po koji zna put,samoubistvo oruzjem naroda koji nije naoruzan,silovanje,pljacke banaka,ucjene reket , razbojnistva, sve su to zbivanja kako rece jedan u dijelu BOSNE koje nije Azijski nego je civiliziovan napredan tj vlada blagostanje jednom rijecju vlada SRETNO DRUSTVO:
zivot nije serija