Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pravilan naziv SRPSKO-KRSTAŠKI RAZBOJNICI OTELI NOVAC
A ovo je svakodnevna tematika bande krvoloka terorista srba u genocidnoj tvorevini ili u fasistickoj i teroristickoj serbiji...!!! Nema dana da nema pljacke i razbojnistva u cettinitetu-genocidtetu uz vehabije serba specijalitetu...!!!
Vidis kako onaj fasista i kriminalac dodik pokusava prisvojiti i podijeliti DRZAVNU imovinu BiH-e...?!!! POKUSAVA PLJACKU VJEKOVA NAD VJEKOVIMA nad BiH-m...!!!
@ EU taj serbo ruski umobolnik je placenik genocdne tvorevine za gobbelsovu serbsku propagandu...time pokusavaju pripremiti Bosance na podjelu, SANU taktika...!!! E nece...!!!
@24% forever Daj sada neki tvoj umobolni komentar!