Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima 27 god. Dovoljno zrela moze da brine o sebi, ako je odlucila svojom voljom. Ako je neka prevara ili sila nije dobro. Usvakom slucaju zelim dobro i da je na pravom putu.
Jel se tebi Sandzaklija mama parila sa veprom?
Nadam se da ce je pronaci!
Jao ala lupas svega mi...pametnije je da ides da cistis snijeg..nesh moc izac iz kuce
potpuno normalna cura .. ko selma bajrami ... sad ima 300 k.i.t.a u vrijednoj kolekciji
@Sandzaklija...ako tvoja Seka to praktikuje nemora da znaci da su svi isti :P
otisla malo na kitu kod komsije
Komentari su vam fuj...da se neko zlo desi vasoj Sestri ili slicno...pizdili bi ko cuke...a sad znate kakat...nas narod je stvarno za ubit.
Ja znam gde je :)
Daj Boze na hajr,..nek\' joj je AIIah na pomoci !!!!!!
Mora da je kod doda na preturanje.
dodik je privezo u laktasima.
slika?
Mozda je dosla u Sarajevo pa je neko sikaniro:))sigurno jadna nije mogla nista da kupi na trafici, niti je imala gdje da udje da jede:))
jes vala što jes jes, ovaj sanelin snješko je fakat najružniji
nisam ba nestala ev me kod drugarice na konaku ...