Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2,6 milona dobijes 5 godina ? Uzmes kredit 20000 na 5 godina ne mozes sastavit kraj sa krajem ? Isplati se
Druze moras vratit pare, ne budi glup. I ti i ovi sto ti lajkuju ste ograniceni
Misliš da im nije uzelo pare?
Banke su prve pocele 😂
uzeli sad robijaj
Da nisu vratili pare dobili bi vise robije
Hebo majku sta ti je bankarski lobi, ubijes ljude dobijes 7 godina...
Znate li kako su otkriveni. Policajcima nudili mito od 100.000€. Kakva god nam je policija ima stvarno momaka za primjer.
Otkrio ih čuvar objekta Binga u Bihaću gdje i bio bankomat.
Smradovi
Hocu da odam veliko priznanje nasem reprenzetativcu Emiru Sulejmanovicu koji i ove godine ucestvuje na marsu mira sa svojim ocem Nedzadom...e to se zove patriotizam i to se zove ljubav prema domovini. Emira je majka rodila u jednoj od šuma u okolini Srebrenice kada su se probijali na slobodnu teritoriju ali nakon njegove cetvrte godina je preselila na ahiret. Svaka cast momcino...najezim se i kad pisem ovo i citam clanak. Svaka ti cast...zivjela Bosna i Hercegovina ❤️🇧🇦💪💪
Trebali su im halaliti, jer je sad Rusija izvršila invaziju na Ukrajinu..Mislim, ne znam tačno zbog čega, ali trebali su.Ovi što su ih osudili garant navijaju za Ruse.
Uzeli od rusa. Neka su. Trebate ljude osloboditi.
Hajmo sad svi skupa "Slava Ukrajini" hahahaha *ebo vas pas
Kakva konicidencija od toliko banaka registrirani u Bih, da su baš se nameracili na Rusku banku, sigurno zato sto su dobri domaćini pa pokušavaju tražiti odštetu za oduzete teritorije ;)
Da malo stavimo stvari u perspektivu. Da bi neko zaradio 2.6 miliona KM za pet godina treba da zaradi neto 43,333 KM svaki mjesec. Ili da bi neko zaradio 2.6 miliona KM s platom od 700KM potrebna su mu samo 3714 mjeseci ili 309 godina.
u rusiju s njima odmah
I ono doslo preko bijela svijeta u Bosnu da krade ? Ma kakav zatvor, to je za eliminaciju.
Izadjes za 3 godine sa milionom u dzepu
Sberbanka je Ruska a oni Urajinci 👌