Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nescaffe 3 na 1
svaki dan se pitam da li svoje dijete dobro vaspitam. Djeca prave majmunluke, pazi njega 14 mu godina is\'o se tuci sa covjekom od 44. U najgoru ruku trebali su reci svom ocu neka se babo obracuna a ne oni balavci
Nerazumu, hajde ti znaj zbog čega su se svađali, ako je klinac izazivao matorca, onda ti je priča na mjestu, i 100% si u pravu. Ali ako je matorac nešto malog počeo maltretirati, zajebi tu poštovanje, i ja sam kamenovao matorce (mislim na starije) kada su me maltretirali. Ne dam na sebe, ma ko bio u pitanju. A, vjeruj mi, matorci su jako bezobrazni i bezobzirni, čangrizavi i nervozni. Poštovanje u normalnim međuljdskim odnosima treba da bude dvostrano kako bi bilo istinsko, u suprotnom, to se zove maltretiranje i tlačenje.
e ebiga sad razume ni poštovanja ni kog k... kod ovi balavaca .Mi smo nekad prema starijima imali obzira a ovi sad osim što psuju i udaraju se mamu im nevaspitanu.sigurno im se i babo i mama tako tuku i naučili i njih.Nisu jadna djeca kriva kad ih kreteni odgajaju.
Dajte, ljudi, šta vam je. Pa ovaj R.J. je kriv očigledno, šta on ima da se nateže sa sedamnaestogodišnjakom?? Neka su ga, nek mu bude za nauk. A mali je u pravu 1000 posto, koga drugog da zove kad ga neko dira?? Baba da zove, ispao bi čkApi.
Zvao Braću, BRAĆOOOOOOO :)
sve bogobojazna dječica, ma gdje bi oni
Događaj koji se dogodio :)
ETO ŠTA IH UČE NA VJERONAUCI IMAĆEMO TRI NOVA MEVLIDA
neka su ga prebili,sigurno je ovaj stari nesto pametovo
Ma odmah u popravni na 6 mjeseci, roditeljima dobru novcanu udarit i caos!
tako i treba,nedajte se braco,drzite se skupa,i cuvajte bratstvo i jedinstvo,ko zjenicu oka svoga,pozz braci iz mostara
hahahah
Koji k-ur-lac se maloljetnici petljaju sa nekim likom od 44 godine? Isto kao i maloljetne uspaljenice.
Sta sve zasluzuje paznju ovog portala ! :SSS