Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jadnik nastradao ni kriv ni duzan :( sve zbog genocidasa
@ major vlasko zaostalo kopile prosetaj vlaski izmetu na svoj portal opanak.ba
majore vidjeli su ti dedu u carigradu,haj pa ga traži.Ja koliko je kite primila tvoja praaabaka ,stavljo ga turčin kad mu se je god digao,zato si ti tako garav ,turska izdrkotino
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Strategijom protivminskog djelovanja 2005-2009. godine prihvaćen je realni pristup “Zemlja bez uticaja mina do 2009. godine”. Koncept Plana se zasnivao na uklanjanju mina sa svih površina I kategorije prioriteta i trajnom obilježavanju lokacija II i III kategorije. Izvor: službena web stranica BHMAC. Da je ova Strategija sprovedena do 2009. godine, opasnost od mina bi bila svedena na minimum. A ZAŠTO nije i zašto, prema aktuelnoj procjeni, veličina minski sumnjive površine u BiH iznosi 1.230,70 km2 ili 2,4% u odnosu na ukupnu površinu BiH, pri čemu područja kontaminirana minama direktno utiču na sigurnost 540.000 stanovnika, TREBA pitati VLAST! Zašto još uvijek ginu ljudi, zašto je BiH još uvijek pod minama?
Isto tako treba pitati i one koji su te mine sijali! Oni danas šepure se po BIH i zaboli ih briga kad sutra nečije dijete ostane invalid zbog tog što su do te mjere BOLESNI da su minirali gradska područja!
www.sarajevo365.com budi ono što jesi
jebem li vam mamu neobrezanu vi ste krivi za sve svrbi su dokaz da su ljudi nekad i bili majmuni Mrss
Bio rat i sad rat i uvijek rat.
Što više komentara na klixu Srbi pišu, sve više sam svjestan činjenice da će BiH kad-tad morati da riješi problem nacionalizma na isti način kao što je to uradila Hrvatska 1995. godine. Protjerat gamad preko Drine i živjeti u miru jednom za sva vremena!
Kad krenemo sa onih 100 tenkova (od kojih je najnoviji proizveden sredinom 80ih) i 4 transporna helikoptera, ima da pregazimo sve pred sobom. Milion i po Bosnjaka ce istjerati milion Srba zacas... P.S. Sta cemo s Hrvatima i oni su svasta radili? Debilu glupi...
Jebo ti debil mater, jesi čuo? Nisi ni svjestan činjenice da se ovdje rado i čistom preživljavanju! Pogledaj malo oko sebe i vidjećeš da te niko ne voli, svakom si trn u oku a ovaj "mir" u kojem uživaš je samo prividno navučen da bi se omekšali i opet vjerovali u posrano "bratstvo i jedinstvo"... Da su htjeli pravi MIR ne bi bilo jebenog Dejtona već bi se država vratila u republiku i stanje ne bi bilo ostavljeno na pola smireno kako je to danas. Ne zagovaram ja ničiji progon, ali mi je dosta jednom u životu bilo što sam morao da ostavim sve, drugi put NE ŽELIM da to dozvolim.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Pa dokle vise...
dokle vise da se gine dokleeeeeeeee
još jedna žrtva pravoslavaca,ubijaju narod i poslije rata
Baliye u Ahmice na popravni ispit hahahahhahaha
A siguran sam da kad bi me vidio ovaj "proLIV" kako ga Ljiljan nazva usro bi se od straha, prolito bi ko najgora pička samo kad bi mu jednom ruku zavrno. Ovakve monstrume treba na električnu stolicu samo zbog izjava na internet portalu, ni zbog čeg drugo. Kad ono ovako malo prkno može da truje i vrijeđa neće od njega nikad čovjeka bit. Sjeme mu se zatrlo pokvareno.
jedan peroguzan manje hahaha BICE TRECI
daj ne spusti se na primitivni nivo kao ovaj "hebem RS" i ostale
RASPAD organa i dugu i sporu smrt vam želim, nešto kao što je to Sharon "doživio". Prokletnici, sve vam najgore u životu želim.
Jebo vam mine mater, dabogda mu se vratilo ko je god stavio tu, 10 puta
prolog jesil je to ti stavio pa mi meces minus majke ti?
E joo :(...peha. Izdrzi mladicu. Zelim ti da se oporavis brzo, ako Bog da!
Pizda vam materina posklanjate te bombe za ime boga?! Pa te bombe su muslimani postavili, pa neka ih sklone sada, sta ubijate mlade ljude?! A sto je jos gore, ti isti mladi ljude ce posle Srbiju i Srbe da krive zbog ovakvih stvari. Dal je moguce da ste toliko neodgovorni da var mrzi da prosetate drzavom i pocistite BOMBE, kreteni jedni! -.-' I sada vidis odgovore od sredina, u Muhibu, HEBEM RS i raznih drugih koji ce Srbe da mrze zbog ovoga.. :(
Nisi ni ti dobar jelde nemanja, hajd dodji do sarajeva pa cemo zajedno da "prosetamo i pocistimo bombe"
Nemanja_Srbija uzmi konju lijekove za smirenje genocidnih gena
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Pa ovo područje nije samo kontaminirano stotinama mina nego i radijacijom nakon bombardovanja NATO-a. To barem svako zna... pored tolike Majevice oni baš tamo išli.
Cetnici dajte mapu državi da se izvade te proklete mine !