Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sarajevo je za tuzlu metropola ...HAHAHAHHAAHHA
Jok eto, Saraj\'vo je centar svijeta, a ostali nisu vidjeli grada.
tuzla ima centar..HAHAHAHAHAHAAHAH
kakva je situacija u drzavi nije ni cudo da se usred bijela dana desavaju ovakve kradje..a da je nasa policija jedna od najbjednijih i najlosijih u svijetu to itekako stoji..nisu sami policajci krivi nego zakon koji im ne dopusta ni 1% ovlasti koje ima skoro svaki policajac u normalnim zemljama..oni nit smiju pendrek upotrijebit a kamoli pistolj pa mi u tuzli se sjecamo prije par mjeseci zenu su izboli u stanu dok su policajci cekali ispred nekakvo pojacanje ili nalog da smiju upotrijebit naoruzanje il sta vec..
Sutra nek dodje u AK Sloboda, rodni list i dvije slike pa nek pristupi klubu, eto nam predstavnika za 3000 metara sa preprekama!
dizu paniku cojk kupio zeni sto mu je rodila dijete... ozbiljno vam kazem poznajem lika... on je ovo govorio vec zadnji mjeseec dana da ce ovo uradit... zna se ko e...
A policija nam je vrh! Mojoj prijateljici ukrali iphone dok su montriali namjestaj u stanu, ona pozvala policiju i ovi kad su dosli nisu htjeli da ih pretresu jer nemaju nalog za pretres. E moja drzavo, zakoni su nam napravljeni tako da mole da krades!!!!
DA NIJE MOZDA FOCAK
koliko ima karata moze li mu biti za hljeba