Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dječaku od srca želim brz oporavak, a ovim lakomislenim komentatorima da nikada ne osjete bol koji dječakova porodica sada osjeća. Ali sudbina ima najviše smisla za humor, servira ti baš ono čemu si se najviše smijao... Zbog osjetljive prirode ovog pretužnog događaja bilo bi dobro da urednici onemoguće komentare, pa i moj.
Klix izbaci crkva iz teksta imamo ovih nacio-rasistickih maloumnika na svakom koraku sa vise profila
brgule pripadaju tuzli isto kao sto ovcari pripadaju sarajevu. brz oproravak unesrecenom a vama urednice nije zgoreg nekad otvoriti mapu bosne i hercegovine prije nego objevite vijest.
a ovcari su naselje kod konjica
sarajevo ovcari 1h voznje zavisi od guzve
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pijan lozio vatru?
Ovo nije ista vijest koju sam komentirao....zao mi je djeteta...zelim mu brz oporavak od srca.