Određen jednomjesečni protvor
0
Tuzla: Kadro Nargalić pokušao ubiti maloljetnika
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boze sacuvaj, logicno je da pritvor ide mjesec dana a nakon toga se moze produziti.. malo da uzmete zakon skontali bi, a ne odmah napadali pravodudje. Logicno je da treba da bude osudjen za pokusaj ubistva, i bas za taj mjesec ce se prikupiti dokazi saslusati svjedoci i slicno. Tako da ta rasprava oko mjesec dana je smijesna. Kao drugo ovo srb.. hahahhah BOzeee mislis Srbin ( pravoslavac) ne bih se slozio, vidis da pise maloljetnik a kao takvi oni su zasticeni, i moraju se staviti incijali.. Ne mora sve u ovoj drzavi ici na nacionalizam.
Treba to s e lj a ka na 100 godina osuditi.
Vijest o pokušaju ubistva u Tuzli najprije je objavio portal Sarajevo-x.com sto svijet misli da saiks kaze \"usta moja hvalite me nahraniti cu vas izmetom\".
nece lezat samo mjesec dana glupani, to je samo istraga, a dobit ce on jos robije
ne treba mu sudit nego objesit govno odma
Jel\' ovde iko zna sta je pritvor? proguglajte bog vas nagradio, nece lezat\' mjesec nego ce cekat optuznicu u pritvoru.
Nisu svi Srbi pravoslavci i nisu svi pravoslavci Srbi !
@ likk Da je Srb-in vec bi on bio rahmetlija :D
da je srb bio bi pod inicijalima.. ovaj maloljetnik je sigurno srb, vidis da je skriven.
pa zasto nekog trpiti odmah ga izbodes odlezis mjesec dana i rahat :) ludnica
Ti Nargalici su svi ubice....
i samo jednomjesecni pritvor...a ja drzave i sudstva