Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kodzaga hahsahhasha prava tursko planinsko prezime
Evo da im pomognem :) XD https://www.youtube.com/watch?v=MTUKaYzSubo
Informacija za KLIX Administratore: Po Zakonu o zaštiti ličnih podataka nebi smjeli objavljivati puno ime i prezime o počiniocima djela. Ima i novčana kazna za to znate. To se kaze A.Z pucao na E.K. OSIM TOGA NE ZANIMA NAS, NEMOJTE PROMOVISATI KRETENIZAM.
Inf. za Modrac...a šta misliš ti da taj idiot koji je pucao metkom koji nema oči, i pogodi slučajno (ne daj Bože) tvoju majku, oca, dijete. Da li bi onda volio da se ne imenuje. Ili (ne daj Bože) neki pedofil kojem se nezna lik i ime doseli tebi u komšiluk i svaki dan ti djetetu kupi kesu bombona, lizalo...Da li bi onda "štitio lične podatke". Znaš, u ovoj zemlji zbog takvih kao ti su vrijedniji psi koji ujedaju djecu, nego djeca. Vrijedniji su ratni zločinci koji se nazivaju R.M. zbog ličnih podataka nego 8732 ubijena oca, brata, djeteta, sestre i drugi. Ime silovane žrtve nije bitno, bitno je ime zločinca. NE PROMOVIŠE KLIX KRETENIZAM NEGO IMENUJE KRETENA.
Sezona pucanja je opet pocela...
Akademski obračun
Taj Kodžaga je trebao biti u zatvoru dvije godine, on se šeta sa pištoljem među djecom i građanima...
Taj iz sjene vlada sva droga je preko njega i nikome ništa i fino piše da je i on ispalio metak kao u zrak,hoće li njega privesti?!Sumnjam! Možda ali da kafu popiju i onda puste uz odgovor "branio se"
Ja se cudim kada nema pucanja jedan dan po gradu