Proizvodnja i prodaja droga
0
Tužiteljstvo u Brčkom produžilo pritvor A. R.
Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tužiteljstvo produžilo pritvor! Ako već pišete onda pišite ispravno, ili nemojte nikako... Savjet: pročitati Zakon o krivičnom postupku!
Zanimljivo je da nema komentara, kada se radi o vjerskom fanatizmu, terorizmu ili kriminalnim radnjama gdje su akteri isključivo Bošnjaci... Ovo što se dešava u Brčkom uz poticaj AID-a i političkog vrha, očite su pripreme za novi rat... Platforma koja podupire ove budale i stoji iza njih je antidržavna i uperena protiv svih nas. Ovi primitivci i glupani će ponovno potpaliti požar, a onaj tko misli da će biti pošteđen grdno se vara! Mislili su Milošević, Karadžić i Mladić da su bogovi i nedodirljivi, ali su se prevarili, kao što se danas varaju ovi u Sarajevu, koji umjesto razuma u potpunosti koriste Slobine propagandne i ratnohuškačke metode... Ako su vam Bošnjaci dali glas da im uredite ovaj pasji život, nisu vam dali dozvolu da idete u ratne avanture. I vaši loši uzori su imali prešutnu podršku SAD-a, cijelu mašineriju JNA iza sebe, pa nisu uspjeli u svojim planovima, a vi pogotovu nećete!!!