Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fast and furious 7 live
Ma jok ba, pustite ga da provoza jos koji krug oko Socijalnog i po mogucnost dajte mu para za gas i obezbjedite kojeg pjesaka... Imam osjecaj da je ova mogucnost u ovoj drzavi veca od one da uhapse i osude bilo kakvog ubicu/kriminalca
evo ga, dobili ste ime, ajde sad trk na fejsbuk pronadjite ga!
Nadam se samo da sad neće biti komentara kao : žao mi ga, može se svakomdesiti itd. Ne može se ovo desiti nikom ko normalno vozi. Ovo samo seljak za volanom može ovako da uradi. Seljoberi poput ovog su mi dosadili po gradu. Slalom, bez žmigavca ubacivanja, 100 na sat gdje je 50 dozvoljeno...svima treba oduzeti vozila! Dosta vas je više! Koliko ljudi joštreba da strada????
Malo je 100km/h ja evo vozim cca 130-170slalom znaci Boze i to kad je guzva, kad nema velike guzve 220 znaci Boze
Od 02.04.2013
Prije svega iskreno saucesce porodici nastradale. Ali Klix obzirom da je najcitaniji portal trebao bi prije iznosenja neke informacije sve provjeriti i obavijestiti javnost. Ko je kriv za nesrecu, gdje je zena nazalost udarena, da li je prelazila na crveno, pretrcavala, da li je vozac BMW-a vozio prebrzo, prosao kroz crvenoi sl. Vozaci BMW-a, Mercedesa i slicnih skupih i brzih auta su uvijek na meti kritika kod nesreca jer svi imaju "etikete" ne savjesnih vozaca sto naravno nije tacno
nerijetko i etiketu "ne pismenih"
sta sad, ona pretrcavala on isao 100 i nije kriv? ebo te on
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ma nemojte ba čovjeka u pritvor, pa samo je jednu ženu usmrtio, nije to on zasluzio, inace je dobar momak...
očito ovi što su ti pucali minuse nisu skontali sarkazam (i iskreno se nadam da je sarkazam)...
Očigledno da nisu prijatelju bezimeni, jer njihov intelektualni nivo ne ide dalje od komentara na nacionalnoj osnovi, al koga briga za minus :)
ubica