Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista se nebi iznenadio da napisu: Kriva je sto je prelazila na ojesackom prelazu, ili Da nije nosila maramu vidjela bi da manijak vozi preko ogranicenja i da ce je ubiti bez obzira sto je na pjesackom prelazu i sto mu je crveno upaljeno!!!
Baš me interesuje sta će biti ???Dal ce se kriminalcu i majmunu stati u kraj il će to biti samo jedan u nizu slučajeva koji neće nikad ugledati svjetlo pravde
Nema drzave... Kako je moguce da neko ko je optuzen za ubistvo bude na slobodi cak vise kako je moguce da slobodno ide na ljetovanje u Dubaji da ide gdje hoce i kako hoce i da se ponasa kao da mrava nije zgazio... *ebem li te Bosno ovakvu kakva si, napravljena samo za pojedince a ostali narod ko *ebe
pa zar ima potrebe da se vodi istraga protiv ovog idiota??? :(
ja udario pticu jucer na auto-putu pa mi nelagodno pravo (los osjecaj skroz) KRETEN udari zenu i nastavi divljati i opijati se kuda plovi ovaj brod???
U svim velikim institucijama u kojima je od kljucne vaznosti biti nepristasan, kod nas u BIH nema sexa! Zasto? Zato sto su svi famElija, a jos kad imas nekoga tu od famElije...ma mo's da radis sta 'oces!
a mene bi kaznili da mi onaj sprej nadju sto nosim u dzepu, mamicu vam kretensku, gdje zivim...
Ako zivis u Kantonu Sarajevo, po zakonu (kao zensko) mozes imati sprej (ako nije neki koji je zakonom zabranjen). Samo trebas prijaviti u nadleznoj Policijskoj stanici da ga posjedujes.
Zivim u KS i ne pada mi na pamet da im prijavljujem bilo sta, nego sam mislila opcenito kako ne kaznjavaju ubice, dilere, lopove itd... a kaznjavaju ako nisam pojas stavila u autu i tako to :)
Zalosno, ovaj lik i dalje divlja po cesti...
Pa hocemol mi vise objesit nekog u ovoj drzavi ..
istraga traje kao da se ne zna sta se desilo... koliko los covjek moras biti samo da bi prizivio u nasem drustvu...jadna Bosna.. valjda ce nekad biti puno bolje- mi to necemo znati
Ma daaaaaaj, stvarno niste normalni....