Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A tek kad vidim da roditelji naprijed sjede sa prikopcanim pojasom, a dijete na zadnjem sjedistu na sredini stoji između njih. Dovoljno je malo kocenje da proleti naprijed.
pola auta je tehnicki neispravno, a sjedalice se ne koriste. zaista treba pojacati nadzor i kaznjavati vozace koji prevoze djecu koja nisu zavezana ili u sjedalici.
Ne cudi kad 90% ljudi nemaju autosjedalice za djecu a kad ih policija uhvati ne naplate im kazne. voli bosnjo otic svaki dan na pivu nego kupit djetetu sjedalicu. takvi roditelji i ne zasluzuju djecu.