Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam kako jos drze ovog akademskog gradjanina u pritvoru, vidi se na njemu da je nevin....
hahahahahahahahahahahahahahah, prejako :)
Nevin ko goblen:D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj čavka,nije ništa manji kriminalac od ovog blenta!
Da nije kriminalac, vjerovatno bi ga vec odavno neko ubio. Sve i da sam nije kriminalac, mora biti jaaako dobar prijatelj sa nekim kriminalcima, sto ti ga dodje na isto..
aha jest... danju nagib, uvece ragib. prijepodne tuzi slikovce, a popdne otima djeci slicice ispred zgrade, komsijama prlja ves na striku, i sa lijanovicima izbjegava placanje pdv-a.... usta te *** retardirana. cavka je manje-vise jedan od nekoliko stubova pravsudnog sistema u bih. eliot ness nasih dana.
fragola sta mislis da se nece snimiti neka serija jos malo se tu samo ubaci kurvaluka i bice to onako bas zanimljivo narodu da gleda tv i dok gledaju lopovi ih iz rodjene kuce mogu odnijeti a da i ne primjete isto kao sto im se krade po kucama dok gledaju ove turske serije
u ovom sudskom procesu neko kupuje vrijeme i to bas ga kupuje a budzetski novac se samo izvlaci bezveze na ovu predstavu
Zijad nije kriv.
Kad se zavrsi sudjenje, predlazem da se snimi bosanska krimi serija pa da se bar zaradi na osnovu zike i ekipe...
svidja mi se tvoja konstrukcija recenice. odmah pozelim da nam jos nesto napises.
Evo nova recenica samo za tebe.
Ma ovo samo treba uvest zakon ko u Kini - jedan metak u potiljak i jos poslat racun za metak porodici. To znaci nikakv trosak za drzavu a porodicu dodje metak oko 1 KM plus pogrebi troskovi i mi ostali mirno spavamo, *** ti demokratiju kad u njoj samo uzivaju mafijasi i lopovi politicari.
Ovo kao meksicke sapunice
http://www.youtube.com/watch?v=dy-paSCfBCs
Ne moze se na fasistickom smecu avazu procitati " kako su se brojale pare koje su trebale ici u ruke Cavke..". Ovaj Zika , kakav god da je , za scepu guska i tkz. tuzioca Cavku je mjera za postonje!!!
mislim ozbiljno, jesi ti normalan?
Pogledajte ovo hahahahahaha http://www.youtube.com/watch?v=m0iwaNniesE