Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hitna Upomoć...
...kabadahija slab na rebarcima...
Trebali su ga pretuči na smrt, a ne samo mu rebra slomiti !!!
...slab je on i uživo...kad nema petoricu sa sobom...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A rebra polmljena od prelade??? Ma propuh u zatvoru- vjerovatno zbog toga.
Stižu aferimi ,stižu kletve mnogih.
Svega nakon smrti Ćele. E moj Ćelo, kad je tebe bilo, čovjek se osjećao sigurno na ulicama Sarajeva.
Pročitajte malo "između redova" : "Ja isto sumnjam u lom rebara, što može biti veoma opasno, jer u takvoj situaciji može doći do probijanja plućnog krila, što može dovesti do smrti“
Obzirom da sam nezaposlena i stalno na klixu predlažem SDP centrali da me zaposli da komentarišem za njih. Dnevno 5KM, vikendima i praznicima 7KM. Utorkom džaba. Minimalno 2 komentara na svaku vijest. Ako SBB ponudi više može prihvatam i to ali 10% skuplje. Šta treba da napišem protiv SDA da me angažujete?
sta ima rebra 23. 13 sjedio kod bbi centra
E moj daljni rodjo , kakvo te to zlo snaslo :P
izrdzi ga Sejla, u tebi smo
Izdrzi Zike uz tebe smo
kliksasi pisu o turkovicevom zdravstvenom stanju a sto je povezan sa kadrovima iz vrha SDA (amir zukic) ni rijeci, kako ste se prodali kriminalnoj hobotnici na celu sa tihicem...objektivni ste nem sta
vi sdp sizofrenicari ne zna te nista nego o sda...toliko vas.zulja...pa vi je i sanjate izgleda...
Ti si Sandro povezan sa mentalnim oboljenjem zvanim Strah-od-SDA. Predlažem ti terapiju učenja dova po tvom izboru. Štonokažu klin se klinom izbija. :-)
Kao da se tako lako umire od loma rebara, joj al seru ovi advokati
koga ce sada da zove???
A kako je slomio rebra? Od sjedanja u zatvoru ili mozda lezanja?