Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKAV SMO MI NAROD BOŽE SACUVAJ, OCIGLEDAN KRIMINAL SDA, BAKIRA IZETBEGOVIĆA, SULJE MUJE I NJIMA SLIČNIM, POKRASE SVE ŽIVO, NAROD NEMA STA DA JEDE I OPET STOKA BOŠNJAČKA GLASA ZA ISTE, NISTA BOLJE NE ZASLUZUJEMO MA FUUJ
a sead dumanic na slobodi. kazu prehladjen pa ga pustili u vikendicu njegovu.
Dok je Bog po zemlji hod\'o ovakvi su tucali kamen, a ne zajebavali se po sudu.
zijad je kralj
Zikara!
uhapsite glavnog sefa mafije raoja(fahru) radoncica i sva ubi.stva, nestanci, kradje... bice rasvjetljeni, jer sva ubi.stva, nestanci, kradje isl. dogovarali i planirali se u zloglasnom tornju ciji je vlasnik radoje(fahro) radoncic.
Ja imam samo jedno pitanje : Dje su nase zlatne kasike ???? 20 godina cekamo..
pazar turkovic nije iz pljevalja i keljemndi izjavio na sudzenju da je turkovica upozno kod \"fahra\" nije izjavio kod izetbegovica
Do kada ce ovakvi kreteni dobijati toliku medijsku paznju? Da mozda ne upravljaju i iz zatvora sa ovom drzavom?
Znam ja da je tebi krivo sto smo mi bali.je velikog Alije, a ti nisi, xaxaxa
Nek ti bude kao meni, kao meni što je sad!
Sve dok se ne dokaze da je kriv, on je nevin. Steta sto nema vise Cele 1 i Cele 2. Juke i drugih. K\'o da bi svaki drugi klinac i amnestijas, smijeli se mangupisati po gradu. Nebi svaki dan bilo ranjenih vatrenim i hladnim oruzjem... Sarajevska Raja!!!
Hajde presudite vis\' ovom kriminalcu i ubici!
eej turkovicu ... glup si t(^^t)
Ništa novo kod Sadakistanaca, stoljećima ista prića. A ne može ni biti ništa dobro kad zulum uđe u krv i gene.
Sta je sve covjek uradio i opet fol neka sudjenja i ovako ponasanje pred sudom. Ja da se sta pitam odmah bi mu jaja odsjeko !
nedaj se zika miskovic je uz tebe