Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj u stanici niko ne govori engleski....pa zaposlite mlade ljude koji govore..a ne one stomaklije do zuba..
Šibicari,nikad ništa niste pošteno zaradili...
Klixovci nisu izašli iz BiH kako vidim. Pa kod nas ima puno manje džeparoša nego u bilo kojem gradu slične posjete i veličine. Otiđite u Atenu, Budimpeštu, Milan, Rim, Lisabon, Barcelonu i dok šetate ulicom primjetit ćete bar 5 krađa na ulici, dok je kod nas 90% stanovnika nikada nije doživilo istu ili pokušaj iste. Umjesto da se hvalimo što imamo relativno malo prosajka i 0 beskićnika što je nepojmljivo za europske gradove, mi se bakćemo s ovim.
isto si mogao istaci tako da je sramota kada kod nas nekom zavrnu novcanik pa mu nadju samo cvaju u novcaniku dok npr. u pobrojanim metropolama ljudi nose bar po 200 oJra... da ih ne bude sramota kad im mahnu novcanik...
To možda u nekom getou, u Sarajevu se ide sa minimalno 100 KM i još kartice.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sreca da su samo turisti na meti...
upravo tako. malo se okanu nas domorodaca :)
pa i to je dio jedinstvene ponude enjoy bosnia (prodavci svega i svačega na svakom ćošku, džeparoši, djeca prosjaci, čopori pasa lutalica,......). nek vide kako je nama svaki dan :)
Ne može niko sa SVJEDOKOM samoubistva (Ensar), frajer staru svoju krade, odrađuje lik sve živo.
Pa sta ocekujes od narkomana, uskoro ce i bubreg prodati da se moze nafikasti.