Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Monstrumi među nama...
A gdje su imena ovih hrabrih momaka? Dzaba sve kad ce dobit minimalce, ako i dobiju kazne... Njima jedino moze presudit ljudi iz sela motikama i palicama. U meksiku seljaci uhvatili silovatelja, skinuli golog, zavezali za drvo, isprebijali i zapalili benzinom. Dobra ideja
Hvala!
Na šta je ovaj svijet spao.
Za ovakve monstrume, nedostaje Iranska kazna, odrubljenje glave na trgu.... Objavite im slike, da mi njih malo zlostavljamo, palicama, pistoljima i klijestima, kad ih sretnemo....
O ovoj "organizaciji" se šuti 10 godina najmanje. Svi znamo ko na Jelahu radi samo poslije ponoći, ucjenjuje ljude u kasne noćne sate nenormalno visokim cijenama taxi usluga. Pa, nije lud da radi za dž, kad je navik'o na haram, brzu paru. MRŠ!!! Izgleda da je došlo doba, da majmun tvorza proba!
Nije ovo za zatvora, ovo je za lomače. Ma kakve lomače, ovima treba klještima nokte čupati, prste lomiti, na živo vaditi organe itd. Čovječe ne mogu da vjerujem da su pušteni na slobodu. Koliki je gnjev u meni sada. Da su pametni mještani da ih pofataju i onako, domaćinski, srede. Ali obavezno ih ostaviti žive! DA DO KRAJA ŽIVOTA DEGENEK ZAPAMTE.
Sablja
nisu samo oni krivi vec i oni koji treze takve usluge i iste te kazniti
Vidim da samo osudjujete ove monstrume, a klijente niko. Ko fol nisu znali da je na silu. Pa nije Teslic milijonski grad gdje niko nikoga ne poznaje.
Pušteni na slobodu već... Stoka koju zakon štiti.
dabogda im kcerku ili sestru ovako neko tjerao eto
pa zasto neduzne ?
pa zato sto je i ona necija sestra,dijete a ove debile ne mozes nikad adekvantno kazniti u nasoj drzavi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
tjeraju žene na prostituciju, trguju tuđim organima i djecom, tjeraju pse na borbe, svi takvi manijaci željni zarađivanja trebali bi podmetnuti svoju guzicu, a ne iskorištavati druge!
čudi me za tešanj da je umiješan, kulturna je to čaršija
Seljačka sredina
Sto ne poturise nekog svog svinje muske.