Nije moglo proći mirno
142
Tuče i pucnjave prvog dana Bajrama
Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dokaz koliko su ovi ljudi i primitivni...POSTE MJESEC DANA I GLUME VJERNIKE A PRVI DAN NAKON RAMAZANA SVE PO DIVLJA...
Ispunjena norma za Bajram =)
Uvijek se govorilo da nije vlast za I3aliju, jer ne zna taj upravljati. Musliman je uvijek bio dobar sluga, a los gospodar. Ne treba vam uraditi nista, jer sve cete vi sami sebi napraviti kada otjerate ostale od sebe. Kada ostanete sami, prepusteni samima sebi, ne znate upravljati i sve gradove u kojima ste vecina i imate vlast vec ste pretvorili u blatnjave kasabe sa nepismenim stanovnistvom, upravo onakve kakve je Austrougarska zatekla kada je dosla u Bosnu. Vasi ljubljeni okupatori kojima ste se tako podanicki priklonili platili su Austrougarskoj da vas zadrzi da vas ne vode sa sobom kad su se povlacili u Tursku. Ni oni vas nisu cijenili, sto se vidilo i kasnije u toku rata tretmanom muslimanskih izbjeglica koje su stavili iza zice u Kirklareli kao zivotinje! Jadni ste kada ne mozete podnijeti istinu o svojem podanickom mentalitetu koji vas vuce u blato tamnog vilajeta gdje god vas se ostavi same sa sobom...
Možete mi reći ko su Sandžaklije, imaju li državu, kakva je to nacija, ili šta već... To je nešto poput cigana, nemaju porjekla, vuku se po svuda, prave plemena (čerge) i gdje se god pojave donose probleme..
a gdje ce s DOBRINJOM
pa ko je predvodio otpor sarajeva 92. sarajevske pzde ispalile se u dijasporu na sanu...otidjite na kovace i prebrojte sarajevska prezimena, koliko ih ima.najveci sarajevski mangup zivi od kamate, vi vazite o islamu.pucali bi vi svi, ali vas je bog dao samo za konobarisanje.
ti nemas veca prava od mene bolan nebio, svi drzavljanini BIH imaju ista prava i to moras znati. Mi smo sandzaklije pravi muslimani i nikad nas neces vidjet da pijemo za ramazan i bajram. gore rulje od carsije nema ( vratnik, bogusevac bistrik,ophodja,mahmutovac itd) cast izuzecima.... pa vi rostiljate jagnje za kurban bajram posipate pivom i mezetite, opijate se i radite sve protiv islama....
a ko nas svijet, bilo bi cudo da se nije desilo
Ljudi, trebate shvatiti da nisu Muslimani, Srebrenicani, Srbi, Sarajlije politicari kriv Vec pojedinci koji izlaze na bazene mayerse chanelove i slicne lokale u kojima mozes biti upucan svake druge subote. Bajram se provodi sa porodicom, a ako hoces da se vidis sa rajom izadjete poslije Bajram namaza na kahvu, a ako hoces da se vidis sa djevojkom..ako je ona vrijedna toga onda otidji na Bajram kod njenih roditelja, ako ne dobijete Bajrambanku onda cete dobiti plus kod njenih roditelja.BSMO! I ne svadjajte se :)
Tako meni neki dan jedan SVEDJANIN objasnjava kako je istocna bosna odbranila Sarajevo !!!! I oni fakat u to vjeruju.Zemljo otvori se! !!!!!!!!!
I ja sam iz Ilijasa grad koji je licio na nesto dok ove istocnjake nisu doveli.Mrze sve, zene se izmedju sebe,niko nista nece da radi(svi su na pio/mio fondu)pogledajte koliko njih je na fakultetima tri godine je na prvoj.Lafo ugrozeni a oni su ti koji sve lose u Ilijasu proizvode.Cast mrtvim ljudima ali oni se svojih oceva sjete samo kad penziju podizu.Kolike su kuce i primanja onih majki srebrenice a kolike recimo zene cija su djeca umrla od posljedica rata.Kad voli toliko Srebrenicu(da cak i mala djeca onjkaju kad pricaju)sto se nevrate tamo.nece asvalta se dokopali.i vjerovali mi ili ne otisao sam na djenazu tamo da proucim fatihu tim ljudima i znate sta kaze jedna \"udovica\"u autobusu:Karadzicu ljubim te u bradu zbog tebe ja zivim u gradu!!!!!Pa vi razmislite sad
Party all day, party all night
@roxi koliko ti je trebalo da naucis urbano....vlahu vlaski
@BOZKURT gdje si urbani, nisam te prepoznao, he-he
@roxi NE SE.RI
vjera je seljacka stvar, urbani su ateisti ili vjeruju na neki svoj nacin u okviru cetiri zida. sve hodze dolaze direktno sa sela ili su iz seljackog miljea, kod nas je skoro stigao novi za kojeg kazu da je perspektivan, doznao sam da najvise voli da slusa sasu matica i viki miljkovic
@sandzos moras znati da ste vi sandze stranci u ovom gradu, pasa moj, ti i moras raditi da bih imao u ovom gradu jer si doslo. ovo nije uvreda i ja nejmam nista protiv tebe ako si musliman, al opet, ovo nije vas grad, nego nas, nije se moj dedo seto po sand.zaku, nego po saraj.evu!!!! nemoj to zaboraviti sipac moj.