Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HOĆEMO DA SE LOPOVI NAĐU I PONOVO PUSTE
ovaj papak,, sto mi je dislajkovo komentar dabogda mu se djetetu gradiva nakupilo
De ba napisite koliko smo maznuli da ne brojimo dzaba!
je*bo vas kešan ja mu garantujem dak izadze iz pritvorne i kad ga vidim pred masinskom ili u uchu da cu mu ruke obadvije slomit a vjeruj te mi da ce i to KLIX pisat !!!!
Ko se usudio pljačkati osim mene?
samo nek se pljacka...moramo i mi klosari od necega zivjeti..:D:D
cestitam momcima na uspijesno obavljenoj akciji i puno srece u zavesnici..
fahro jesi to ti ?
Troica Talibana naoruzana ,izvrsila pljacku.
Kakva nepismenost, cuj izjave \"zene su bile uplasene\", valjda se nepismeni idioti kaze \"radnice firme Pepsico\", nccc! Ovo nije normalno sta vi radite, ovo je masakr nad novinarstvom!
jes mi zao sto ce sad bez hedije ostati SDA-ovski placenici u Selimovicevim medijima. Bas sad pred izbore a toliko se trudili u Oslobodjenju, Sanima, Slobinoj Bosni
Hilmo, Mujo i ... ne znam ko je treci...
Samo vi pljačkajte. Ja ću vas pomilovati.
Ban Borić, otac Bosne.
ovo onaj bivsi nazovi agent Garaplija opet pljacka, pa onda kupuje bjesne dzipove!!!
Nije ovo nikakva vijest nego svakodnevna i normalna pojava u Sadaka Cityju i Kahvenistanu (24 posto BiH, azijatski dio).
I pljacka je opet bila, pa naravno u Sarajevu gdje bi drugo bila u najsigurnijem gradu u Evropi. Svugdje u BiH ima bijede i sirotinje al se samo u Sarajevu pljacka. Jel ko pomislio kako je osobama koje su bile u objektu dok je bila pljacka, i vidim ima ih koji pljackase podrzavaju, e tu se vec radi o bolesti drustva.