Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu tu dijeca toliko kriva nego oni koji ih tako vaspitase.Roditelje treba kazniti
...nema dobroga u vjeri,jesr su vjernici loši...
dva hajduka izvela su akt terorizma na begovsku imovinu i casni din. stavljene su im bukagije na noge i prebaceni su u kulu. porodica se takode ispituje i vrsi pretres kuce jer su maloljetni kokoljubci nelegalno posjedovali kuburu turkmade. kadija rekao gajtan oko sije i kapak papak. elfatiha i amen!
dobro veče
Da je obrnut slucaj, i da su u Sarajevu polupali stakla na nekom objektu SPC, do sada bi bilo 24,357 komentara u kojim bi se silno zgrazavali nad ...bla bla bla
najgore je to sto su vam djeca u tako ranim godinama vec postali fasisti i nacionalisti znac tako ste ih vaspitali.jabuka od jabuke daleko ne pada. pojam za razmisljanje svim Bosnjacima.
ovo treba da stoji pod, politika\',
hahah Ma najbolje je da sad svi pripadnici IZ u Banja Luci uzmu po jedan kamen i baze na prozore kuca od te triojice morona. Pa da vidim da li bi opet polupali negdje prozore.....
Prvo treba odvojiti crkvu od države. Poslije ćemo lako štititi prava vjernika.
fakat su bistri, bjeze taksijem :D
Sto ti je rec blentava djeca :D