Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
papci ne vrijedajteeee..mi samo tamo pravimo vikendice da va gvna ostavljamo..ROKY IZDRZI UZ TEBE SMOOO V.M
Nema jos informacija sta se tacno desilo u Srpskom Sarajevu. A u Stocnom Sarajevu se nije nista desilo. Stoka okrece jagnje kod Akademije likovnih umjetnosti. Zali Boze svu infrastrukturu, kulturne, obrazovne, i ostale objekte. Stoka ostaje stoka! Fuj!
alo ba , ne znate sta je uzrokovaaalo udes zato sutite
troje povrijedjenih u Stocnom Sarajevu ? sta se desilo ? polomili papke ?
Zna se da je u pitanju Srpsko Sarajevo... mnogo ljepse od Turskog Sarajbula.
Primjetio sam nesto dosta interesantno. Svar crna hronika iz RS i Herceg-Bosne se moze komentovati na ovome poganom, islamo-nacistickom portalu dok sve crne hronike iz 24% azijskog dijela BiH se nemogu kometirati. Jos jedan bijdan pokusaj nacisticke SDA da siri lazi i mrznju protiv Sprskog naroda.
de malo naučite geografiju! Pa svako iole obrazovan zna gdje je Istočno Sarajevo, a gdje je Tjentište...Isto kao da ste napisali \"Troje povrijeđenih u nesreći u Banja Luci\", a nesreća se dogodila u Stanarima između Prnjavora i Doboja. Vjerovatno vam je i ovo nepoznato. Veze vi nemate!
Zabranjeno je komentarisanje mozda zato sto je vozac mercedesa vjerovatno neki tatin sin i slicno..
Svakakve budale sjednu za volan, a sta su se ovi 18-godisnjaci uzdigli, ne znaju ni voziti kako treba, a bijesna auta se voze.. i pogledaj sta se desava
zasto je moguce komentarisati ovaj clanak, a ostale slicne sadrzine nije? @Antigeno... U pravu si! Nije Istocno! Bilo i ostace SRPSKO, kako god se formalno zvalo!
Dokle ce vise budale upravljati automobilima??? Odnosi se i na jucerasnju nesrecu, ali su ugasili komentare
Nije Istočno nego Stočno al nije ni to nego Lukavica.