Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su ti stari šaneri, mangupi. Lik je 49 godište i bavi se ovakvim poslom 40 godina, ne mož zahebati zahebanog nit se bost sa rogatim :))
ovi bosanci nista i neznaju osim da kradu zato im i jest propala drzava
A, ni ti Ante ne znas da je ne znas, a ne neznas .. :P
Nisu ga prevarili uzeli ga lopatom!!!
Nadrealisti su ovo najavili kada su pokušali da prodaju Vijećnicu u Sarajevu:) al to su bili nadrealisti, a ovo realisti!!!
a što mi to nije čudo ?
ljudi 600 000 KM ,za te pare će im,ako bude trebalo,pobiti sve do trećeg koljena. jer onak ko ima tolki keš nije levat sigurno
ovo je tek zaplet priče. treba pričekati rasplet, da se vidi kakve će posljedice biti. pričekati kraj priče.
Kažu, glupi Bošnjo!? ccc
Pa i oni 20 godina izvlače pare od Bošnjaka tuhajući svoje trećerazredne proizvode koji su samo "brend " kod glupavog Bošnje ,drmaju pare na hotelima ,hostelima i ljetovalištima koja su nezakonito oteli od naših firmi ,nek smo i mi nji malo recnuli !
tko tebe tjera da kupujes hrv. proizvode? Imas izbora koliko te volja, nego kupujes hrv. pa onda kukas kako te oni varaju, kao i ostali.
Mene netjera niko ,ali tebe i ostale idiote tjera konstantna propaganda i srajevski džabalebaroši i naprđivači kojima je sve tuđe bolje ,jer jje sve tudje in ,cool savršeno a naše seljačko ,glupavo i nekvalitetno !
Mogli su mu vala pride i Vjećnicu dat.
SARAJLIJE>>>>ZAR JE POTREBNO DA SE ISTA DODA ILI KAZE....HEHEHEHEHE
Nego od kud tom hrvatu ti neki odredjeni novci, haloo pa 320 000 eura :) pa kako doslo tako i otislo..
ovo me podsjeca na nadrealiste kad prodaju vijećnicu strancu, pa tako i ovaj dosao na "svoje" i skonta da su ga za.***, samo sto je malo dorađena taktika xD
''Troje državljana BiH optuženi da su prevarili Hrvata za 320.000 eura...'' Huškačkog li naslova...
Ove balije odmah bi da hapse postene lopove, treba im medalje dati, a hapsit one sto strovalise terminale Federacije i ostalu imovinu ove jadne drzave po ugledu na ovu pricu...
Cestitke!
sve glumci i kockasti je u talu banka dobila po usima tja...
srecom pa je drzavljanin hrvatske. da je samo hrvat moglo bi se protumaciti kao na nacionalnoj osnovi :)
to too hahaha