Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto je moguće komentirati ovaj članak ili bolesne glumce, a nije moguće komentirati rejsa, islamsku zajednicu i Erdogana koji nam priopšti da mu je Alija na samrti ostavio Bosnu u amanet k\'o da mu je babovina ??????????
OGORCEN VLADACUJIM STRANKAMA KOJE SU MU PONUDILE ZLATNE KASIKE, POSAO, ZIVOT DOSTOJAN COVJEKA ZATO SVI GLASAJMO PROTIV SDA, SDP-A, SBB-A
vidim i vama cvjetaju ruze lol http://www.klix.ba/vijesti/bih/za-osam-mjeseci-u-rs-u-166-samoubistva/120910157
Bosnjakistanci su trazili \"nezavisnu\" Bosnju a dobili su zaduzenu sadaka dzamahiriju, sto je vec bili izplanirano 1992 godine kada je genocidna bosnjacka partija SDA postavila dilere i mjenjace novca na svakom cosku ferhadije, sve u skladu genocidno fastisticke politke ustasko-nazisticke partije SDA. Sada uzivajte batustanci u svojoj vjestackoj drzavi koje nema ni JEDNE JEDINE drzavne banke u citavom vilajetu. Najmanje kamatna stopa vam je 8% (kao i RS) i zbog vasih hirova propada ekonomski i nasa lijepa Repubilka Srpska, samo se nadam da ce mo uskro se 100% osamostaliti od fasitoidnih genocidnih ustaskih sluga zvanih bosnjakistanaci, ili jos bolji adjektiv batunistanaci.
odakle si ti majmune kad neznas kolike su zgrade u tuzli ili mozda nisi iso u skolu pa neznas brojat
Nemam pametnijeg posla pa pisem glupe komentare po forumima. Ali ovo je stvarno zalosno i mene kao i tebe ovo ceka
mogla mi je na glavu spasti saksija, a ja ni kriva ni duzna...ccc dragi komsija sta sebi cinis, samo ces roditelje unistiti... obuzdaj se!
J.e.b.e.n.o je zivjeti ovde
pa puste covjekada zivi svoj zivt sta se mjesate...
danas ljudma u bhtelecomu vecinom stizu racuni 17,55 ako imaju uopste pretplatu pred rat se znala po stoja na telefon potrosit, zivim danas daleko bolje pa i vise trosim, al se ne bih nikad spusto na nivo basare da dolazim u tuzlu cak da bih se nakrko
Slazem se s vama Samo se treba reci:Nikada se nije manje radilo a bolje zivilo!
Pogledajte molim vas samo broj korisnika bh telekoma i eroneta i zakljuci se da najmanje dva telefona ima po domacinstvu...potom, imate danas situaciju da svako drugo domacinstvo ima kola, a svaki drugi bh gradjanin ide na more u toku godisnjeg odmora...molim vas toga nije bilo prije rata, zna se ko je kupovo kola i isao po ljetovanjima i zimovanjima...sad hocemo sve i to odmah...hoce fukara da glumi gospodina, zaduzi se po bankama, a onda vraca kredite...mjesecno za registraciju i telekomunikacije treba izdvojiti oko minimum 60KM...potom hrana, rezije i ostalo, a gdje su krediti i drugo i to vam izadje na minus od nekoliko stotina maraka mjesecno...pa gospodo malo se zavrnuti i manje glumiti...
http://www.bhstring.net/tuzlauslikama/tuzlarije/viewnewnews.php?id=48867 evo ovdje slike - covjek visi s balkona! :( glupo je sto tvrde da je bio u alkoholiziranom stanju, da jeste vraga bi imao snage se drzat rukama onako kako je na slici...
sigurno se htio baciti zbog ilegalne naplate parkinga ...
kako se preziva momak?
Vijest netacna Vatrgasci i Policajci su ga zgrabili sa prozora u trenutku kad se sageo da uzme od prijatelja mabitel,naravno pomogao je i on.Vjerujte dok su akteri izasli iz zgrade dole se vec spominju razni scenariji.\"Bio prisutan u stanu.\"
Pa nije ga ljepota natjerla da se pokusa ubiti...ko zna sta se jadnom momku dogadja!!! Kad citam komentare, ima vas mnogo koji niste ovog svijeta!!!