Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jutro, temperatura par stepeni ispod nule. Kolovoz zaleđen, gume loše (u većine)... svi uslovi su takvi da nebi smjeli voziti preko 50-60. Za ovakav lom je najmanje trebao 80. Kada vidim dječija kolica ili opremu za djecu kod ovakvih udesa... zlo mi dođe od neke muke.
dobro receno
BMW, zadnja vuča, poledica, ništa gore, nije za svakoga
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
fizicki odvojene trake i po dvije u svakom pravcu,samo me zanima kako ce preci u suprotni trak
Autobus ga je rasuo to je strahota
cccc zemljo otvori se pa dokle više
NADAM SE DA JE DJETE OK NARAVNO I OSTALI AL DJETE NA PRVOM MJESTU
to se desava kad covjek digne kredit 8 milja i kupi sb Bmw-a od 150 ks a naviko na cvajtaru koju mora da moli da krene..i jos ako se malo muzike doda i siber otvori(kao na slici) to i bi...zalosno
koliki majmun moras biti da ides tako brzo da izgubis kontrolu na dvije trake u jednom smjeru, i da predjes na kontra stranu i udaris u autobus? kad vidim jos djecija kolica, onda sam poprilicno siguran da se radi o majmunu..
Pozli mi kada pročitam "IZGUBIO KONTROLU NAD VOZILOM" ! Pa do kada više?! Ako si za volanom, kontroliši svoje vozilo, prilagodi brzinu! Nisi izašao na cestu da ubijaš ljude! Hajd' što ćeš ubiti sebe, stavio si svoj život u svoje ruke, ali nedužni stradaju zbog gubljenja konrole nad vozilom, nesavjesnih vozača. Kontroliši ga!!!
nije se bio probudio cim je presao u drugu traku prije razdvajanja https://www.google.fr/maps/place/Canton+de+Tuzla,+Bosnie-Herz%C3%A9govine/@44.5182989,18.5872163,303m/data=!3m1!1e3!4m2!3m1!1s0x475ead03ad64e779:0xa667fa80a17fd8cb
Da vi bogdom znate koliko je ova petlja z.aj.ebana za one koji neprolaze njom svaki dan, kada sam neki dan isao za TZ ja mislim na istom ovom mjestu sam morao naglo da kocim jer iz dvije odjednom prelazi u jednu traku a nema druge signalizacije osim horizontalne i to pred samim ukidanjem trake da se prebacite u desnu kako vas nebi neko lupio u tom bukvalno lijevku, nakon toga put do Tz iz jedne pa u dvije trake sa signalizacijom postavljenom na samom kraju a onda vrhunac "kruzni tok" i ponovno naglo kocernje i zaustavljam auto. Naime u kruzni tok nemogu zajedno da udju teretno i putnicko motorno vozilo. Sa moje desne strane kamioncic i njegov vozac koji mi je samo slegnuo ramenima ko ono zali se bogu nisam ja pravio cestu i u pravu je, nije on kriv. Sto je najgore TO JE JEDINI ULAZ U TUZLU za ove teretnjake. Bog neka je na pomoci svima koji saobracaju putevima Tuzle a i svih nasih gradova.
Ja poznajem drug dosta takvih koji dok se provozaju od Lukavca do Tuzle imaju dozivljaja da knjigu napisu. Ja tu prolazim svaki dan i niko mi ne slijeze ramenima niti moram naglo kociti.
To prvo sa petlje je ostavljeno tako da bi se moglo nastaviti sa dvije trake, ali fakat jest kasno, odjednom samo linija i kraj jedne trake. Dok kod kruznog standard ide jedno auto.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bože sačuvaj!
ove dvije trake sto se vide na slikama gdje se udes desio, obje su na istoj strani ceste. ili je ova benga promasila razdvajanje na ulazu na petlju pa otisla pogresnim smijerom, ili je vozio kao mahnit jer drugacije nije mogao preskociti onoliku bankinu na petlji.
Ljudi strašno je bilo, bio sam na mjesu događaja, ne dogodilo se nikom
Sto gonis a nisi se naspavo?
Pa ima li ijedan dan bez neke nesreće!!???:((((
nema niti je bio. taj si osjecaj nekada imala jer o tome nisu izvjestavali