Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj uvijek isti komentari, uvijek je babin sin ako je audi, bmw, picka materina. mozda nije babin sin mozda je babo xD ne, realno, danas svi ludo voze, ma kakvo auto da imali, ma ko da vozio. sve puklo!
Sunce vam vaše krvavo poljubim pa zna li iko ovdje voziti?
Dragi ljudi,prije svega nadam se da me necete pogresno shvatit jer stvarno nemam nikakvu losu namjeru s onime sto cu da napisem.Znamo svi da je crna hronika uvijek popunjena svakim danom i to je jako tuzno,jer bih volio da se nikome ne dogodi.Ali ono sto ja osudjujem jeste da klix radi neku vrstu ''propagande'',a s kojim razlogom to rade,stvarno nisam siguran.Stavio sam pod znake navoda jer trenutno nemam drugacijeg opisa.Od nesretnog dogadjaja i smrti jadne zene (neka pociva u miru),te tesko povrijedjene djevojcice klix svakim danom u PRVI PLAN gura crnu hroniku.Na naslovnici se nalazi nista drugo nego saobracajne nesrece,koje su skrivili nesavjesni vozaci ili pjesaci.Ovim i jedinim putem izrazavam osjecaj gadjenja prema klix uposlenicima koji su po ko zna koji put na ovaj ili onaj nacin razocarali Bosnu i Hercegovinu.Ja sumnjam da su ovo uobicajene informacije za javnost o dogadjajima u nasoj zemlji.Cisto sumnjam da ovo rade s nekim dobrim i opravdanim razlogom.
Crna hronika se uvijek biljezila svakim datumom na kalendaru,ali nikada nije bila u ovolikoj mjeri gurana u prvi plan i to na naslovnicu KLIX-a.Mozda ja stvarno grijesim,ali ovo je prvo na sta sam pomislio poslije svih ovih clanaka o nekoj saobracajnoj nesreci.
drug predji na drugi portal ako nije uredu , serete po klix-u a ne silazite sa njega
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Prodajem Reno-a u dijelovima od Grbavice do Pofalića
Crash test na otvorenom sa zivim lutkama
mi iz Zenice nismo mentalno normalana narod, al vi Sarajlice što se tiće ovih saobračajnih bašš niste normalni..
Taman sto pokupise slupana auta na Grbavici još jedba saobraćajka, prije nekih pola sata, kod bivše Estrade
pa dokle Boze dragi
bubica kaže, seljaci su krivi za, saobraćajke, koliko ja vidim ovo su sve bijesna auta, HHMM.
Jbo te drzava u kojoj kupis policajca za 20 km za prolazak kroz crveno!
Bezbjednost saobraćaja općenito je dovedena u pitanje već odavno, a slabo šta se radi po tom pitanju. Da li su kazne adekvatne, da li ministarstvo sigurnosti i ministarstvo unutrašnjih poslova imaju adekvatne mjere i politiku protiv činjenice da se previše događaju ovakve i slične stvari.
Tako to bude kad svui misle da imaju prednost. I onaj ko ima, a i onaj ko nema.
Dragi Ljudi....sta je ovo ? u zadnjih 10 dana... koliko se samo saobracajnih nesreca desilo o.O... pa ljudi pazite kako vozite :/ :(
To je sve ok, samo sto klix forsira
Vrlo jednostavno. Covjek i zena isli u plavom renolu od zeljinog, skretali u grbavicku i oduzeli pravo prvenstva momku koji je u toyoti isao od vrbanje i to je to!!! Uvijek je zagrebacka bila losa a sada je drama losa!!
Ovo ti dokaz da se nedrze pravila teorija pravlne voznje.Ko divlji zapad postaje.
Po dosadasnjoj statistici jos samo pjesak fali sve ostalo je vec bilo :( nazalost
Pa gdje si ti Laki, nema te nigdje. Je li sve ok? Veliki pozdrav za tebe. :-)
Smiling tu sam malo sam manje aktivan na klixu a sjetio se tebe danas pa reko da te podsjetim da disem jos uvijek:) Kako si ti? Jel se sta novo desilo kod tebe ili je monotonija i dalje prisutna :)
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Bogami ste skoro svi stoka od vozaca i sandjaklije i nesandjaklije