Saobraćajna nesreća u Sarajevu
0
Tri osobe povrijeđene u lančanom sudaru u Hotonju
Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar opet? :/ šta je ovo, put do vogošće ko prolazak kroz bermudski trougao ://
Zar i dvojke mogu da se sudare, zar nemaju senzore za odstojanje?
sarajevske seljacine popustite ljude ebovas taj u sredini
svi lafo nesto protiv golfa pricaju kako je staru kakoo ne bi vozao, kako auta vrijede hiljadu maraka, a samo bi volio znati sta vi pojedinci vozite i kolko vam ta auta vrijede,pola vas ovdje bi voljelo da imate golfa pred vratima a ne sipku tramvajsku u ruci ;)
Ako Hotonj nije u Sarajevu onda ni TAS nije nikad bio u Sarajevu =)
za neseljake, ali ipak malograđane http://www.youtube.com/watch?v=tda7YOqJDEY&feature=related uživaj
Mamu vam seljačku! http://www.youtube.com/watch?v=AI7wvFOKfo4&feature=related
Glupačo, glupa iz Hotonja je do Centra grada 5-6 km. Ovco nepismena. Ti Sarajka papanko!
@Edin i papak jos nesto NEPISMEN SI .nije papak neznaju nego NE ZNAJU nije nezaustavlja nego NE ZAUSTAVLJA!Seljacino na D tablama!
Joj sto ne mogu ove d.r.k.a.d.z.i.j.e poput ovog Edina fol on na njemackim tablicama,i mi d.e.b.i.u. mozemo vozati auto na stranim tablicama,ali smo ponosni kad pokazemo ne \"tvojoj\" nego \"nasoj\" policiji BH vozacku.I ti si uzeo nekog podcjenjivati,krntija ovo ono.Pa terma ti bemjea iznajmis auto gore stavis onu bizuteriju na ruke satro tozla i ovdje mi se sirite.A kad progovorite 10 sela iz vas muče.Čudi me još samo da si rekao gore KOD NAS u Minkenu nema vakije avtomobila.I ti ces nekog podcjenjivati,budi sretan jado jadni sto te taj isti posteni bosanac ne opali krtnijom svojom da ti ne raznese to unajmljeno auto.Poklopi se po usima baustelac.
das auto - Volkswagen
Necu da komentarisem ovu nesrecu, na stranu to ste se dogodilo, ali kada god pogledam saobracajne nesrece uvijek je ucestvovao Golf 2. Halo ba Bosnjaci ostao vam pusta zelja iz komunizma iz 80tih kad se poceo montirati u TAS-u a vi ste vozali smece iz srbije Fice, Juge, Sto Jadine itd. Danas je 2011 godina, otidjite u Prag npr u Cesku koja je imala iskljucivo socijalisticka vozila. Bio sam na utakmici Sparte i Sarajeva i prije utakmice hodam ulicom gledam auta, ne mozes vidjeti dvice golfa nigdje. Davnih dana je sve to trebalo na otpadu da zavrsi. Ali ima ona bosnjacka izjava: Nema auta da ga mozes vise handrit a da je jeftin za odrzavanje. Po cijeni Golfa 2 nekih 3.500 KM moze se uzeti Opel Corsa 10 godina mladja gotovo istih dimenzija ili neko slicno auto, de ba dobro je Golfova, jos samo nekima sa Bistrika treba da ga u garazi prerade lafo duboke karambolke, kristalne stopke, neonka ispod auta i spreman za nocne ulicne trke dok neko ne zagine.
@JJ Upravo, jer hvalisati se da si \"sarajlija\" u nadi za vecim respektom i sl. je prosto BESKONAČNO GLUPO! Razlog: prave \"sarajlije\" imaju, u prosjeku, srednju (ugl. trogodišnju - zanat) + 2-3 god. mekteba = taksista! Statistika je jasna, a ja sretan što sam rođeni Krajišnik! ;)
yebo vas Hotonj, ja sam iz Hotonja i odgovorno tvdim da Hotonj nije Sarajevo, mada imamo iste probleme kao grad, tako da nema potrebe da ga gurate u Sarajevo, jer teznja da budete sarajlija je kompleks, a to što je nekom ponos to što je iz Sarajeva je, da tako kažem, velekomples.
\'ajd ne serite vise o autima. Dajte im vi pare za bolji i kupit ce ga!
Imam auto ko lampa, jest da je 84,al ide ko ludo ko da je 2007.. Kad ga poceram ma more nabrat i stoju kroz naseljeno ko odsale, jedino malo me zeza lijevi disk mi oso i celave mi gume al opet koci ko da ima ABS. Kad je potrebno mogu i metar drva povest u njemu ma nista mu ocami..jedino me nekad ovi nerviraju s novijem autima sto tuse saobracaj i nesto se vuku po cestama ej ba ja da imam novo auto letio bi ko F16, sta znam valjda oni ne smiju,ili ne znaju pocerat..uf kad bi ga ja imao ovo ono..
sto ne mogu ovih \"pametnih\" sto se razumiju u vrijednosti auta,a nemaju ni biciklo kako treba.Nisam ljubitelj golfa,ali mnogi od vas sto pricate protiv njega ili ste ga imali ili bi voljeli da ga imate,a neda vam se. A da je Hotonj Sarajevo,nije,jeste u kantonu,ali pogledajte malo bolje da je tabla SARAJEVO postavljena na Kobiljoj glavi,tako da Hotonj na zalost otpada.