Sletjeli s puta
0

Trebinje: U udesu poginuo Petar Ivković, dvije osobe povrijeđene

SRNA
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija
Dvadesetsedmogodišnji Petar Ivković iz Trebinja poginuo je u jutrošnjoj saobraćajnoj nesreći na izlazu iz grada, dok su dva njegova saputnika teže povrijeđena i van su životne opasnosti.

Tužilac Okružnog suda u Trebinju Obrad Rajčević potvrdio je da je nastradali mladić, zbog za sada nepoznatih razloga, izgubio kontrolu nad vozilom u krivini i prešao na drugu kolovoznu traku, usljed čega je došlo do prevrtanja vozila koje se zaustavilo na krovu uz obalu rijeke Trebišnjice.

Automobil je potpuno uništen, a Ivković je poginuo na licu mesta.

Povrijeđeni saputnici B. Deretić. i P. Deretić iz Trebinja smješteni su u trebinjsku bolnicu, gdje je Srni potvrđeno da imaju više nagnječenja i da su im polomljena rebra, ali da je njihovo zdravstveno stanje za sada stabilno.

Do nesreće je došlo rano jutaros, oko 4.00 časa, u Zasad polju na izlasku iz Trebinja prema Ljubinju, a uzroci će biti poznati nakon vještačenja.

U policiji je potvrđeno da su se u toku vikenda u Hercegovini dogodile još tri saobraćajne nezgode, od kojih u Ljubinju i Bileći sa materijanom štetom, dok je u Gacku jedna osoba povrijeđena.