Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od kada to policija utvrdjuje uzrok smrti?!! Jaaaa nakaradne drzave u pm!!!!
Nema ovdje vise drzave, nemojte se tjesiti, nego pakujte kofere, radi vase djece ako ne radi vas.
Radnica je preminula zbog hladnoće na radnom mjestu!
Djevojka je se dan prije žalila na bolove, naravno direktor je to odbio i rekao da bolovanja nema, ujutro kada je na posao došla,djevojka se srušila, dok su je doveli do hitne, preminula je. Rahmet joj duši, ali postoji mogučnost gušenjem plina, još desetak osoba je se srušilo u toku dana..
Trebalo bi pustiti da se završi istraga. Al definitivno je došlo vrijeme da ćemo umirat pod teretom novih taykuna.
privatnik je kriv . gadna je ova sibirska zima.
Hajde sto obicni narod popusi u ratu ali ga i dalje pusi u miru nazalost a tajkuni pobjedise i u ratu i u miru i kazu budi fin posten nesto nestima.
Sutrasnji dan na poslu.Svi sute pomalo sapcu i kazu suti eno sefa dobices otkaz aha dobro.Od onakve zemlje bogastva rude vode suma energenata jezera voda mi moramo ici vani Svabi i ostalim radi koga radi olosi bagre prodanih dusa,Ko je pobjedio nazalost ovi zadnji.
U drzavnom sektoru gdje je najvise zaposlenih sve postuje i imaju svoj sindikat, koji se bori samo za njih. Zaposleni kod privatnika, to je roblje, koje nema ni radno vrijeme niti slobodan dan. Radi koliko izdrzis i onda nadju drugog roba. Niko da stane u zastitu tih ljudi, zena, majki. Iscrpljene i bolesne ih tjeraju da rade, dok sebe bogate. Pricaju nam o zastiti nacionanog interesa.
Poslodavac je zaštićen,tako da mogu raditi sta žele,a radnici šute i trpe
Prirodno od hladnoce.Tako nam i treba kad sutimo a kad narod ustane da se buni 95% ih sjedi kod kuce iza monitora. Ljudi ove drzave nisu svjesni koliku moc imaju u svojim rukama.
nek sam nije mene strefilo, šuti da ti ne bi oteli i to malo što imaš
Ja kažem ljudima učite b2... oni meni kažu: ''Nikom nije u interesu da ratuje u BiH''. Bogami nekom jeste, nekom kome nije velika razlika u tome da li je mir ili rat, a znamo ko su ti ljudi.
SMRT JE PRELAZNA BOLEST
18 godina imala i prirodnom smrcu umrla? yeebo ove sudove i drzavu, samo se sirotinji sudi umjesto da gazdu u zatvor posalju i dobro ga oderu novcanom kaznom
ako policija tvrdi:tako je...
Familiju vam j ebem
Poderali je ko kozu
Ma radnica je umrla ili od hladnoce ili od mobinga na poslu a ovakve vijest ce uskoro se citati svaki dan jer robovlasnici gaze radnike (ROBOVE) ko god moze neka se spasava i bjezi iz ove zemlje sto prije to bolje.
u bingo kad udjes kao da si usao u eskimski iglo
Umrla prirodno od rada