Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek' je fino je označeno žutom linijom da se ne prelazi onaj dio je namjenjen za tramvaje nije za auta !! ima dvije trake pa nek se voza
Prvo sta ce ona sinama ici ? Drugo i jako bitno reci , ko zna zensko je , mozda je i naglo zakocila jer ako je ovo slika sa lica mjesta , a jeste ovde je blizu semafor , koliko mene pamcenje sluzi a mislim da sam upravu ...
kao prvo ja ne znam koja je budala" postavila" jednu traki samo za tramvaj.To samo kod nas ima ionako je tijesno .da još tri trake imaju bilo bi malo
Neka je ograničeno za tramvaj, autobus i taksi, ovako se desi belaj pa bude zastoj i onda ne radi gradski prevoz (izuzev štrajka je l'?).
u 10 dana dvadeset sudara... sve muskarci vozili... jednom zena sudar napravi, odma zene glupe....
Neki problem s tim? Muškarci to ili urade namjerno ili su mrtvi p'jani za volanom pa se sudare. Ova je trijezna ušla u tramvajsku traku. I treba da je udario kad je retardirana.
bio sam tamo kad se to desilo zena dok je vozila pricala na telefon i lakirala nokte bozesacuvaj
Žao mi je zbog povrede žene. U trenutku udara tramvaja u njen automobil nalazio sam se u neposrednoj blizini. Začuo sam blagi udar, a onda kuknjavu žene ili više žena. Pomislio sam (kunem se) da je neko smrtno stradao ili da je neki atentant izvršen. Ništa novo, al' kako žene znaju dići frku od ničega danas se fakat uvjerio. Hvala Bogu da nije ništa ozbiljnije, da je žena ok, a za ostalo je manje važno.
kokuzna kod zene, shoferi tramvulaja puni ko brod......
Otkud tramvaj na šinama :) Je l' bio Centrotransov?
Poslija štrajka zaboravili su da voze :D
de neka uniste i ovo jada tramvaja sto ima u gradu, pa se poslije zalite, znas da in nemaju cime ni popravit , a kamo li nove kupit.
Žensko smotano