Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je li sad "Tramvaj udario pješaka" ili je pješak udario tramvaj?
Upravo sam htio da napišem.
haahahaha promijenili su xD
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Dosta su vala i tramvaji udarali pjesake nek vide kako je kad pjesak udari tramvaj...
Klix ili ti ga kiks
Joj koja konjina moras biti da glavom zapnes za tramvaj
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ZLATAN OMERAGIC,MAJKA ZELJKA
Pošta nazvo šemu lik mu reko aj požuri on svakako bio loš kriza opalila dobijo privremeno sliljepilo i nije vidio travaj itd.Znam kakoje nisam jednom nazvo sa Govornice na malti on mi kaže ajde požuri ili gdjesi jate neću čekati bla bla i gdjećeš obilaziti neradimi pola mozga i opalim preko šina i to tako ide.HVALA BOGU NISAM NA TEŠKIM DROGAMA CUGAM HAPICU HEP IMA 9 GODINA DOBAR KO DAN PA NEKA PIŠE SVAKO KO MISLI DA IMA NEKI GREŠAKA JAMUSE NJEBEM MAMICE KOME OCJENI LOŠE. POZ ZA KLIX .....
Ovo glavom totije tatin sin ili šćerkica napisala tajo zaposlijo preko veze joj majko majko.
Prije je bilo " idi glavom kroz zid" a sad "udri glavom u šta stigneš" pa makar to bio i tramvaj. Tako je to kad se bodeš sa tramvajem za Čevljanoviće.
Čudno niko nije pisao dal je pričinjena materijalna šteta !!!!
tramvaj poznat policiji hhhhhhh
Tramvaj od ranije poznat policije .
sta bih dala za zapisnik policije :D
... ko je kriv :P
Pjesak je prosao bez posljedica a na tramvaju je pricinjena veca materijalna steta.
eh sto bi volio da I mi u Duvnu imamo tramvaj,pa makar ga glavom tukli svaki dan...al sta ces ...selo ko selo...dobro pa imamo autobus za Livno...svakog utorka I petka,samo ovaj petkom ne zaustavlja se nikako na stanici, mislim,ovaj,,,, na kolodvoru,samo nako prodje
Hamo, vidi mu glave
Pa u ovom gradu ni tramvaju više nisu sigurni.
U novinarstvu vrijedi jedno zlatno ali nepisano pravilo, a to je da vijest nije kada pas ujede čovjeka, nego kada čovjek ujede psa. Nažalost, danas se malo koji novinar vodi ovim, ali evo ipak imamo jednu takvu vijest. A sad ...hahhahahahahha pa kako u ovoliki tramvaj :)
Iz Jilla izletio ko raketa !