Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne moze tramvaj naletjeti moze se samo podletjeti pod tramvaj a s obzirom da se radi o taksi ovo drugo
kako je naletio na taxi sta je trebao zaobici ga zar nema tu nekih pravila ?? taxi ne parkira i ne vozi sinama ???
@coco,citat;\"ja bas 200KM to je kad se opravlja u Bosni. Da si vani dobio bi potpuno zamjenjen dio i potpuno prelakiran auto. To bi isplao 3000 KM.\" Jarane,bi,al tamo nisu plate nisu 300 KM kao ovdje,i ja da imam platu oko 6000 € ne bih se sekirao!Nemoj mi usporedjivat inostranstvo sa ovim robovlasnickim sistemom!!!!
Ma, bitno je da je desna štopka ostala čitava :)
Lafo kolona majmun zakocio da primi musteriju ti vozaci iz Kaleta su samoubice divljaju po cestama.
http://www.osvetise.com/osvete/03/samirvsazra/?id=p0zm5kvnxgt0cl06rpl6j926w7oaiu
http://www.osvetise.com/osvete/03/samirvsazra/?id=p0zm5kvnxgt0cl06rpl6j926w7oaiu
Kreten je za pet maraka , zbog ne pažnje napravio sebi poveću štetu na autu, blokirao kompletan tramvajski promet dok policajci nisu završili uviđaj, i pun k.. ljudi je ispaštalo i kasnilo zbog glupog taxite i njegovi pet maraka! Sad mu treba fino kaznu sliožiti da mu nikad više na pamet ne padne, njemu a i ostalom šljamu od taxista, da se ne zaustavlja na mjestima gdje se ne smije zaustavljati!
@Joseph ja bas 200KM to je kad se opravlja u Bosni. Da si vani dobio bi potpuno zamjenjen dio i potpuno prelakiran auto. To bi isplao 3000 KM.
men se čini k\'o da je ovaj tramvaj malo udario taxi
Ovo uopste nije mnogo unisten zadnji dio kao sto pise!Za nekih 200 KM ovo se da srediti da izgleda kao novo!Onda neko nije vidio kako izgleda potpuno smrskan auto u saobracajnoj nesterci!
Ma da je tramvaj samo malo skrenuo lijevo sve bi bilo ok
Hoce li se smrdljivi pedofil r.e.i.s. c.e.r.i.c. oglasiti povodom ovog nemilog dogadjaja?
Tramvaju treb aslomit oba krila pa nec evise letit..Jel tako.. Ja dobro d anije trajvan...A more i to..samo nek nema revizora... ; )
komentari boli glava...hahhaha imal iko normalanovdje