Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi ovog gore papka trebaju izginu svi koji kradu drva. negine onaj sto kladarima krade drvava, vec opet sirotinja sa trakotorom .
Bravo tr_tr, fakat :D
Tako im i treba kad kradu drva. trebaju izginuti svi koji kradu drva i unistavaju sumu nije mi ih nimalo zao
dere se mali mujica na plazi gledajuci gliser kako fura morem: babo, babooooo, vidi chiko freza more.
zaboga, mogli ste naći neku noviju sliku travnika i malo manje glupu( ex sinagoga sa jedne strane i galsuhana sa druge strane).. ovo je staro kao i ja...
nigdje ko u Bosni
ja sam tri mjeseca vozio po miniranom seoskom puticu, sva sreca pa su kise lile i meHko bilo.. sve dok jedna nije isplivala sa strane jedan dan. Vozac kamiona iza mene je srecom vidio kad je izletila ispod gume.. Sreca njegova, jer bi je on nagazio kompletno. Nagada se \"izmijestanje\" ili sijanje bez plana.. Ko ce ga znati..
Prosle godine ekipa BH MAC-a deminirala jedan put na Plješevici i nakon nekog vremena skontaju da su već cijelo vrijeme autima i nogama tamburali po dvijema protivtenkovskim minama TMA-3. Na svu sreću nisu se aktivirale.
Kako vazda Bosnjaci hodaju po minama? Sta je sa ostalim konstitutivnim narodima????? Trebamo se malo mijenjati.
pa taj gore dio i jeste opasan tj miniran tj povis malo.. ali kako god imamo mi čobane naše koji bacjau mine da explodiraju...
Vijesti za sutra: \" Na obroncima vlasica izmedzu Karaule i Jajca poginula dva deminera in TUN tima iz Busovace.