Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da se osoba koja je na brzinu napustila Jagomir da nam podijeli minuse na izraze saucesca, sretno i bezbjedno vratila na odjeljenje.
A joj...troje djecice 😓 sami bez roditelja.. teska sudbina😞
Tuga me uhvati kad ovako nešto pročitam. :(( Troje djece je ostalo bez svojih roditelja? Žao mi je. :(
Zašto ljudi žurite, stiće ćete! Dajte gledajte kome dajete te vozačka, svi ćemo izginuti!
E tragedije...
Zasto smo postali takvi? Sudimo knjigu po koricama. Mozda nije alkohol u pitanju... niko od vas nije poznavao tragično stradale. Zao mi je sirocadi koja izgubise roditelje.
Kako je sudbina okrutna ponekad, da im Bog da zdravlje i dug sretan život uz sabur :(((((
Tužno
Dijete jadno bas siroce ostade :(((
Ta krivina je trebala da se uradi prije 15 godina,tj da se "nastavi" izgradnja puta Bileca-Trebinje,ali nije Trebinje u Lijevce Polju pa da ima prioritet.