Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podici cu tuzbu protiv Klix redakcije zbog omogucivanja platforme (anonimnih komentara) za sirenje mrznje. Duzni ste cenzurisati ili zabraniti komentare, a to ce vas i presuda nauciti.
je.beš imovinu. Šta sad ?
Pobili se zbog MEDJE!
Šta ćemo mi u Aziji, zna se ko su ovdje potomci Afganistanaca i Turaka. p.s. okupaj se papku, tukneš na anadolsku s.pe.rmu
Garant su nešto slavili, neku svoju pogansku slavu il tako nešto, vole T.urkovlašine k.rv i u.bijanje ko normalni ljudi s.eks
Видера балијандера што су се расписали хехе Марш у Азију маму вам јебем : )
ZASTO STE OMOGUCILI KOMENTARE????????????????? mada se slazem sa konstatacijom po pitanju oruzja, da su muslimani odmah bi bili terosristi!!!!!
@ ko je? Koliko sam ja skontao, drugi preminuli je ovaj sin sto je dobio prostjelnu ranu, mada mi nije jasno kako neko od toga moze umrijeti. tragedija kako god okrenes.
Srbi genocidasi i barbari imaju VISE ORUZJA NEGO HLJEBA, DOKAZ !!! Srbi SU CISTI TERORIZAM, TERORA I KOLEKTIVNA OPASNOST ZA SVE NORMALNE I DOBRE LJUDE !!!
@ majorizacija sta ocekivati od barbara srba osim ORUZJE, NASILJE i PATOLOSKU MRZNJU !!! Kad srbi genocidasi nemogu u-b-ijati druge ONI SE KOKAJU MEDUSOBNO !!!
SRBI I G E N O C D N A F A S I S T C K A SRBIJA BARBARA SU NAJVECI TERORISTI NA PLANETI !!! S U T R A B i SRBI U-BILI OBAMU i BRACNI PAR CLINTON !!! SRBIJA I SRBI === TERORIZAM I BARBARIJA !!!
Mislim da je skriveni problem bio u velikoj razlici u godinama između 2 brata. 1948 i 1964 godište, to je 16 godina razlike.
sta je njima ubit muslimana kad vlastitu krv roknu
Najčešći uzrok smrtnosti u BiH nisu sida i rakovi, nego - MEĐA!!! Bilo i ostalo, ne samo u BiH nego i na području čitave bivše Juge. Nažalost, bit će toga još... Tragedija. Saučešće porodici.
Vlasine... uzas
Divni multietnicki komentari. Mrtvima ne date mira. E, moji muslimani...
da se kuzmanovici spremaju u posjetu klix ba i braci simic