Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko god se odluci na samoubistvo, psihicki je obolio. Psiha je cudna stvar, nikad se ne zna sta se u ljudskoj glavi moze preokrenuti da se odluci na ovakav cin. Ovo nije za razmatranje zasto je to uradio, jednostavno mozdane celije drugacije pocele funkcionisati.
Mozda nije namjerno sacekajte da se istrazi pa onda komentarisite
...ovo je samo pocetak...ovo je naš meraklijski i merhametli nacin upravljanja drzavom...evo vam gospodo rezultata za vas (ne)rad!
...jel ti studiraš psihologiju?...odakle poticu "masovni" psihicki problemi? i ja sam bio u depresiji, ljubavnim problemima,losem drustvu...a ko to nije? pa sto se nisam ubio niti pomislio na to... pa fino mi imam dobro da jedem dobro da pijem pa i da potrosim...a bogami da pocnem roviti po kontejneru razmislio bi dobro i o samoubistvu!
Ljubavni problemi, loše društvo ili oćenito depresija kod maloljetnika se svodi na razmišljanje o samoubistvu, znam iz iskustva.
sta je ovo današnjoj omladini ,boze ti mene sacuvaj i sakloni.
Sta ce biti ,pogledaj drzavu i gdje zive i sta im se pruza,dobro je da su ljudi imalo normalni.
e baš će se čovjek ubiti jer mu drzava ne daje školovanje itd.nema lik 50 godina pa da se zbog tih razloga ubija.momku 17 godina,sta njega briga u ovim godinama kako drzava funkcioniše.