Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boze zar je bitno koje je vjere ?? Ja ne znam da li je to moguce da se neko raduje necijoj smrti pogotovo djecijoj.. Mlado i nevino dijete pocinilo samoubistvo a vi ovdje dosli da komentrisete o tome koje je vjere.. Fuj kakav ste vi narod.. R.I.P.
Citajuci ovaj clanak vidim da je razlog samoubistva nepoznat, a takodje pise da je ovaj 14 godisnjak bio veoma omiljen među svojim vršnjacima, pa koliko slucajeva samoubistva nisu samoubista, nego na silu natjerana samoubistva sa strane dusmana od zrtve, pa mozda sto je tako omljen bio da nekima nije godilo....Policija nebi trebala sve lahko za gotovo uzeti, nego malo i istrage vrsiti. Ali to je samo moje misljenje, a misljenja poznato je da se razilaze....
Niste ovo trebali pustiti da se komentariše...Znate da smo trusno tlo...bit će svega napisanog,najmanje onog što valja....
Na tom mjestu je Arkan na početku agresije na BiH ubijao, klao i palio sve što je imalo veze sa bošnjaštvom, sve stiže, samo na nedužnima.
koliko smo mi sretna zemlja da se osnovci vjesaju i navlace na teske droge. u ime nesretnih roditelja ovog djecaka vladajucoj sestorki j*bem rod i porod!!
Kad niko i ne spomene nacionalizam, ti bas MORAS ???? !!
franc glupane u kojem komentaru ja zelim smrt srbima? i ovo nije srbin konju ovo je DIJETE!
Jao jadno djete šta li je njga mučilo :(
14 godina, pa dijete pa nisi počeo niti živjeti, koji su tebe problemi natjerali na takvo što...užas
Žalosno nema se šta reči :((