Crna hronika
0

Tomislavgrad: Mlada povrijeđena u tuči

FENA
Foto: Arhiv
Foto: Arhiv
U nedjelju u ranim jutarnjim satima u svadbenom salonu "Čađo" u Mesihovini, općina Tomislavgrad, pri svadbenom veselju došlo je do tuče u kojoj su dvije osobe zadobile lakše, a jedna osoba teže tjelesne povrede.

Naime, djelatnici PU Tomislavgrad primili su 24. jula u 06.05 sati dojavu da se u Domu zdravlja Tomislavgrad nalaze osobe koje su zadobile tjelesne povrede pri fizičkom obračunu koji se dogodio u svadbenom salonu "Čađo".

Izlaskom policije na lice mjesta zatekli su u saniranju lakših tjelesnih povreda Mariju Buljan rođenu 1989. u Frankfurtu, inače mladu u svadbi i Milu Baćak, rođenu 1951. u Tomislavgradu, koja je zadobila težu tjelesnu povredu odnosno lom ruke pri naguravanju izgrednika.

Naknadnim operativnim radom došlo se do saznanja da je treći sudionik Miroslav Bagarić, rođen 1985. godine u Tomislavgradu, na saniranje svojih povreda zadobivenih u tuči stigao do Doma zdravlja Drvar.

Nakon što mu je dežurni doktor sanirao lakše tjelesne povrede, priveden je u PU Tomislavgrad, gdje je alkotestiran, a potom lišen slobode i smješten u prostorije za zadržavanje, stoji u saopćenju policije.

Daljnji operativni rad na rasvjetljavanju ovog događaja je u toku.